Звездата на Ботев Тодор Неделев разказа подробно за ужасяващия инцидент

...
Звездата на Ботев Тодор Неделев разказа подробно за ужасяващия инцидент
Коментари Харесай

Неделев: Ще нося каска като Чех, радвам се, че съм жив

Звездата на Ботев Тодор Неделев описа в детайли за ужасяващия случай в Грузия, при който пострада тежко в главата.

Той претърпя незабавна интервенция на главата и в този момент си почива.

" Чувствам се добре, възобновяване върви по проект. След няколко дни имам скенер на главата, уповавам се резултатите да са положителни. В края на месеца ще пристигна докторът, който ме оперира в Грузия. На този човек дължа живота си. Искам да му благодаря в ефир ", сподели Неделев в предаването " Тази заран ".

Той разкри и кои лекарски рекомендации следва: " Не би трябвало да излизам в същото време, много са тежки температурите, би трябвало да заставам у дома и да почивам. Мога да излизам заран рано и късно вечер. Не би трябвало да посрамвам на слънце главата си, по тази причина нося шапка. Нямах забито стъкло в главата. Това е било камшичен удар.

Локомотив (Пловдив) първи ми е поискал бързо възобновяване, за което благодаря! ".
 Тодор Неделев стартира тренировки с топка през идната седмица
Тодор Неделев стартира тренировки с топка през идната седмица

Изключително добра вест за звездата на Ботев (Пд)

При завръщането си на терена, Неделев ще носи особено направена каска, като тази, с която вратарят Петер Чех играеше дълги години.

" Ще бъде направена каска, отвътре ще бъде по-твърда поради възможен удар в главата, останалото ще е безусловно същото като при Петер Чех. "

" В момента не ми е разрешено да хапвам сладко и да пия алкохол. Всичко съблюдавам, тъй като желая да се възстановя колкото се може по-бързо. "

Той показа и че околните му са претърпели най-тежко случая, който е бил същински потрес за тях. Приятелката му отпътува за Грузия при първа опция, с цел да бъде до него.

" Искам да благодаря на приятелката ми, която беше и е непрекъснато до мен. Не помня тъкмо злополуката. Помня, когато към този момент се разсъниха в болничното заведение. Тогава разбрах от нашия лекар, че животът ми е бил в заплаха. Като ми изясни, не можах да допускам. Радвам се, че съм жив.

" Приятелката ми е претърпяла тежко за случая. Кръвното й се вдигнало и отишла в незабавното, това е било потрес за нея. Най-близките ми доста тежко са претърпели всичко. Голямо напрежение е било. Когато тя ме видя в болничното заведение, се успокои. Пропуснахме да бъдем кумове на сватбата на най-хубавия ми другар. Но най-важното е да се възстановя.

Мечтая моите близки и другари да са живи здрави, бленувам с моята другарка да си създадем дете, бленувам Ботев да бъде измежду топ тимовете в България и всяка година да играем в евротурнирите. Мечтая за добър трансфер в чужбина като за последно, тъй като следващата година ставам на 30. Но най-важното е да сме живи и здрави ", приключи Неделев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР