Звездата на Борусия (Дортмунд) Джуд Белингам е приел офертата на

...
Звездата на Борусия (Дортмунд) Джуд Белингам е приел офертата на
Коментари Харесай

Белингам е съгласи, каза да на Реал

Звездата на Борусия (Дортмунд) Джуд Белингам е приел офертата на Реал Мадрид, разкри трансферният специалист Фабрицио Романо. Английският национал е удовлетворен от препоръчаните му финансови условия и няма самообладание договорката да стане факт.

Очаква се халфът да подпише контракт до 2029 година с кралския клуб, а заплатата му да надвишава 20 млн. евро годишно.

От Реал вършат всичко допустимо да завършват прехвърлянето колкото се може по-скоро. Испанският гранд сигурно ще би трябвало да заплати над 100 млн. евро за Белингам. Шефовете на Борусия упорстват за 150 млн., само че в хода на договарянията сигурно ще създадат отстъпки.

По информация на “Билд ” Белингам още не е уведомил Ханс-Йоахим Ватцке и Себастиан Кел за решението си да премине в Реал Мадрид. От управлението на Борусия са наясно, че няма да могат да задържат халфа, без значение от това дали тимът ще успее да се пребори с Байерн (Мюнхен) за купата в Бундеслигата.

Вариантът Белингам да възобнови контракта си с “жълто-черните ” към този момент не е настоящ. Няма и алтернатива той да подпише с Реал, след което да бъде преотстъпен на Борусия за един сезон.

В договора на полузащтника с “белите ” ще има разнообразни бонуси на обща сума 20 млн. евро, което ще направи договорката още по-изгодна за Борусия. Самият футболист е окуражен бързо да се наложи на “Сантиаго Бернабеу ” и да завоюва Шампионската лига с кралския клуб.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР