Звездата на Байерн Мюнхен Тиаго Алкантара метна отровна стреличка по

...
Звездата на Байерн Мюнхен Тиаго Алкантара метна отровна стреличка по
Коментари Харесай

Звезда от Байерн: Сити на Пеп не ме смайва, само Меси го прави

Звездата на Байерн Мюнхен Тиаго Алкантара метна отровна стреличка по един от евентуалните противници в 1/4-финалите на Шампионската лига – Манчестър Сити. Испанският национал въобще не споделя възторга от мощното показване на „ гражданите”, водени от някогашния ментор на Байерн Хосеп Гуардиола.

Мюнхенци също се показват феноменално, откогато Карло Анчелоти беше уволнен към края на предходната година и Юп Хайнкес се върна отпред. Под управлението на германеца Байерн завоюва 21 от 24-те си мача.

Сити записва забавен връх против Базел

„ Сити играят ужасно, само че моята реакция не е „ уау”, призна халфът на баварците. „ Само Меси ме кара да възкликна „ уау”.”

„ Барселона, Реал Мадрид, Манчестър Сити – има доста тимове в Европа, против които не желаеш да се изправяш”, добави 26-годишният Алкантара. „ Нито един отбор обаче не ме е впечатлил. Всички са футболисти на като нас. Ние би трябвало просто да си свършим работата и да забележим кой е по-добър в дадения миг.”

Алкантара неотдавна се възвърне от съществено мускулно скъсване. Дотук през сезона той се е отчел с 3 гола във всички шампионати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР