Звездата на баскетболния Олимпиакос Александър Везенков заяви, че надпреварата в

...
Звездата на баскетболния Олимпиакос Александър Везенков заяви, че надпреварата в
Коментари Харесай

Везенков след дабъл-дабъла: Всеки мач е различен

Звездата на баскетболния Олимпиакос Александър Везенков съобщи, че конкуренцията в Евролигата тази година е извънредно вълнуваща. Везенков приказва пред профилираното издание Eurohoops.net след успеха на гръцкия гранд над Фенербахче с 93:73 в Истанбул във вторник вечер.

„ Изиграхме стабилен мач дружно и се представихме добре в отбрана, изключително през първото полувреме, когато натрупахме разлика. Разбира се, имахме и отлична пукотевица от отдалеченост, взимахме положителни решения в нахлуване и движехме добре топката. Знаехме, че те ще реагират през второто полувреме, само че успяхме да се оправим в третата част и да приключим победно мача “, разяснява Везенков.

„ Всеки мач е друг. Фенербахче победи Монако два пъти, ние победихме два пъти Фенербахче, само че загубихме два пъти от Монако. Евролигата е в действителност вълнуваща тази година. Концентрирани сме върху всеки обособен дуел и само мислим за идващия “, сподели още българският баскетболен национал.

„ Когато играем по метода, по който го направихме против Фенербахче, може да се каже, че нямаме граници, само че от време на време се случва нещо друго. Сега ни следва среща с Анадолу Ефес, който е страховит тим, бори се за топ 8 и би трябвало да оставим тази победа настрани, с цел да се концентрираме върху идния дуел в петък “, продължи Александър Везенков.
 Олимпиакос изнесе театър в Истанбул, гарниран с дабъл-дабъл на Везенков Олимпиакос изнесе театър в Истанбул, гарниран с дабъл-дабъл на Везенков
Попитан за своите индикатори и постигнатия „ дабъл-дабъл “ против Фенербахче, Везенков съобщи: „ Не обичам да приказвам за моето персонално показване, тъй като това е екипен спорт. Имаме чудесна химия със съотборниците и от време на време въвеждам повече точки, а различен път, както против Фенербахче, имам разнообразни отговорности на терена, тъй че най-важното е тимът да побеждава. Когато това се случва, всички са щастливи. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР