Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман остана трети в класирането

...
Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман остана трети в класирането
Коментари Харесай

Гризман: Световна титла и Лига Европа - какво повече можех да направя?

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман остана трети в класирането за " Златната топка ", макар че реализира най-вече триумфи спрямо спечелилия Лука Модрич и неговия подгласник Кристиано Роналдо. По време на церемонията французинът се държа доста кавалерски и поздрави Модрич.

Не съм разчоарован. За мен е огромна чест да съм международен първенец и да съм в компанията на най-хубавите. Надявам се идващия път някой от моите съотборници в Атлетико или националния тим да са на мястото на Лука. През тази година завоювах международната купа и Лига Европа. Какво повече можех да направя? Не знам ", показа Гризман.

" Не бихте желали да сте към мен в първите два дни, откакто научих, че не спечелвам " Златната топка ", добави с усмивка французинът.

Гризман вкара 4 гола и направи две асистенции по пътя на " петлите " към международната купа, като се разписа и във финала против Хърватия на Модрич. Преди това нападателят вкара два гола във финала на Лига Европа сред Атлетико и Олимпик Марсилия (3:0), а след Мондиал 2018 подвигна и Суперкупата на Европа след триумф с дузпи против Реал Мадрид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР