Звездата на Арсенал Букайо Сака е все по-близо до споразумение

...
Звездата на Арсенал Букайо Сака е все по-близо до споразумение
Коментари Харесай

Радост за феновете на Арсенал: Сака е близо до нов договор

Звездата на Арсенал Букайо Сака е все по-близо до съглашение за удължение на контракта си с „ артилеристите “, написа „ Daily Mail “. Настоящият договор на 20-годишния футболист изтича през лятото на 2024-а година и лондончани са сложили като приоритет да го обвържат дълготрайно на „ Емиратс “ и на фона на интерес от страна на Манчестър Сити.

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, към този момент зояви, че е „ убеден “, че Сака ще подпише нов контракт с „ топчиите “, а британският национал призна, че „ споделя увереността “ на своя треньор.

Очаква се новият контракт на Сака да бъде до лятото на 2027-а година, а също по този начин сегашната му заплата от 70 000 паунда на седмица ще скочи най-малко двойно.

„ Да, споделям увереността му (на мениджъра Микел Артета). Споделям тази убеденост, това е “, бяха думите на Сака.

„ Това е съвършено начало за нас, не можем да кажем нищо друго също така, само че знаем какъв брой е мъчно и несъмнено сме фокусирани върху мача против Астън Вила. Очакваме с неспокойствие да играем пред нашите почитатели още веднъж и се надяваме, че можем да победим “, добави британският национал след триумфа над Фулъм с 2:1 през уикенда.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР