Звездата на английския национален отбор по футбол Джуд Белингам има

...
Звездата на английския национален отбор по футбол Джуд Белингам има
Коментари Харесай

Трогателният жест, с който Джуд Белингам стопли сърцата на всички

Звездата на британския народен тим по футбол Джуд Белингам има сърце от злато. Не за първи път той попада в полезрението на почитателите със страховит жест.

Точно преди началото на приятелския мач Англия – Белгия (2:2) халфът на Реал Мадрид трогна почитателите. Полузащитникът изведе на терена дете в инвалидна количка. По време на химните той видя, че дребният амулет изпитва терзание, само че и неспокойствие от мощния дъжд на стадион „ Уембли “. След къс диалог с момчето той смъкна горнището на екипа си и покри младия почитател в инвалидната му количка.

Някои от останалите футболисти също отстъпиха своите горнища на спортните екипи на талисманите.

Това бе покъртителен жест на Белингам, който не остана неусетен. Постъпката провокира хиляди мнения в обществените мрежи за 20-годишния британски състезател:

„ Джуд Белингам даде горнището си на този амулет преди Англия – Белгия. Не се приказва задоволително за това. Това е същинска човечност “, показа момче в обществената мрежа X (бивш Twitter).

„ Джуд Белингам дава якето си на млад амулет, с цел да го защищити от дъжда. Легенда “, написа различен.

Това обаче надалеч не е първият случай, в който Джуд Белингам демонстрира положителното си сърце. По време на мач на Реал Мадрид за Купата на краля в Испания през януари той стартира срещата като запаса. Докато стоеше на пейката осъзна, че на момче, което връща топките на терена, му е извънредно студено. Затова той притича от пейката, с цел да му даде своето одеяло.

След срещата детето благодари на футболиста. Малкият Оли съобщи пред локална медия: „ Джуд Белингам е моят любимец. Не разбрах какво ми сподели. Много прекрасен жест, най-хубавият ми ден. "

Във вторник вечерта Англия направи тъждество 2:2 с Белгия. Именно Джуд Белингам се разписа в петата минута на добавеното време след подаване на влезлия от пейката Джеймс Мадисън, с цел да оформи крайния резултат.

По този метод играчите на Гарет Саутгейт заобиколиха проваляне в контролите, откакто неотдавна отстъпиха на Бразилия с 0:1. Белгия направи второ тъждество по-късно с Република Ирландия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР