Звездата Крис Нот, известен като Тузара, подви опашка. Съпругата му

...
Звездата Крис Нот, известен като Тузара, подви опашка. Съпругата му
Коментари Харесай

Тузара подви опашка! Скри се под полата на жената

Звездата Крис Нот, прочут като Тузара, подви опашка. Съпругата му Тара Уилсън се изнесе за известно време от вкъщи им и обикаляше Америка по коледните празници поради обвиняванията в полово посягане против артиста, отправени от няколко дами.

Историите са от преди много години, а той твърди, че било по взаимно единодушие. Едната преживелица обаче била по време на брака му, три години откакто се оженил за Тара.

Тузара наподобява се пробва да се поправи. Той беше видян да пазари в магазин за хранителни артикули в сряда в Лос Анджелис, а преди този момент се разхождаше с Тара и момчетата - Орион е на 14 години, а Кийтс на една годинка, оповестява " Daily Mail ".

Това е първият път, когато 67-годишният Нот е забелязан в компанията на фамилията си след обвиняванията. Крис носи брачната си халка, само че 39-годишната Тара своята - не. Те се пробват да възстановят някаква нормалност между тях, след абсурда, който сега изтезава Крис, споделят техни близки.

Той беше уволнен от сериала, в който взе участие - " Закрилникът " и общо взето остана без поддръжката на сътрудниците си. Тара била в относително положително въодушевление, до момента в който разговаряла със брачна половинка си, настояват очевидци. Те натоварили торбите с покупки в бялата й " Тесла ".
Свързани вести Кари и Тузара се гушнаха след 11 години СНИМКА Обрат! Кари и Тузара в тежък бракоразвод Лелите ще хвърлят бикини по тв приемника! Тузара се връща
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР