Звездата и годеницата му, Кейти Пери, очакват първото си дете

...
Звездата и годеницата му, Кейти Пери, очакват първото си дете
Коментари Харесай

Орландо Блум: Нямам търпение дъщеря ми да се роди - slava.bg

Звездата и годеницата му, Кейти Пери, чакат първото си дете дружно, а артистът споделя, че няма самообладание да се запознае с щерка си. „ Развълнуван съм. Това е магическо време, когато един ангел ще слезе на земята “, споделя той пред “Good Morning America “. Блум добави, че с неспокойствие чака тези фамилни моменти, в които ще седи у дома с детето и годеницата си.

И макар че някои родители се опасяват от безсънните нощи и вършат прецизни графици кой ще се грижи за детето през нощта, то Орландо признава, че не изпитва сходни терзания. „ Най-вероятно аз ще ставам през нощта да я храня, да я предрешвам, всичко “. За него това ще са най-хубавите моменти, тъй като целият свят спи и той има време единствено за дъщеричката си.

Актьорът има и опит в нощното хранене на бебе. Той е татко и на 9-годишния Флин, който се появява от брака му с Миранда Кер. В скорошно изявление Кейти Пери показа, че щерка ѝ сигурно ще се трансформира в галеница на татко си. „ Тя ще стане момиченцето на баща. Ще видите “.

А що се отнася до първата ѝ бременност, изпълнителката признава, че изпитва всевъзможен тип страсти. „ Развълнувана съм, нервна съм, щастлива съм, депресирана съм – всичко “. Детето на звездите би трябвало да се появи напълно скоро, само че те споделят, че към момента не са измислили име. Според Пери, щерка им сама ще реши по какъв начин да се споделя.

Източник: tialoto

Снимка: BGNES
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР