Звездата е щастлива, че най-после е майка, но мълчи как

...
Звездата е щастлива, че най-после е майка, но мълчи как
Коментари Харесай

Фолк певицата Камелия загубила близнаци

Звездата е щастлива, че най-сетне е майка, само че мълчи по какъв начин се е сдобила с рожба на 52, с цел да не бъде глобена

Вече повече от месец певицата Камелия пази безмълвие за детето си, с което изненадващо се снабди на Великден. 52-годишната русокоска и брачният партньор й Цветин изрично отхвърлят да дадат детайлности за бебчето, като държат в загадка пола и името му, както и най-важния въпрос - по какъв начин пристигна на бял свят.

Че не го е износила фолк звездата е повече от ясно, тъй като тя не спря участията си нито за седмица, на които демонстрираше непокътната фигура без стомах. Повечето фенове на Камелия са уверени, че тя се възползвала от сурогатна майка и мълчанието й по въпроса е напълно разумно, тъй като сурогатното майчинство у нас е безусловно неразрешено и се третира като деяние срещу закона. Сурогатната майка, която се смята за законна майка на детето, сключвайки контракт с родителите, се съгласява да продаде детето си в България или в чужбина преди раждането му. Това деяние е въздигнато в закононарушение и се санкционира с отнемане от независимост от 1 до 6 години и санкция от 5000 лева до 15 000 лева

Посредничеството за сурогатство също е закононарушение и се санкционира с отнемане от независимост до 2 години и санкция 3000 лева, а при наново осъществяване - отнемане от независимост до 3 години и санкция 4000 лева На настоятелните въпроси на публицистите по какъв начин по този начин Цветин и Камелия се оказаха с дете, брачният партньор на певицата дава отговор , че ще разкрие детайлности, когато му пристигна времето. Той подвига и телефона на певицата, тъй че връзката с нея е още по-трудна. Камелия чества 52-ия си рожден ден на 10 януари. През април пък внезапно разгласи, че с Цветин, който е с 8 години по-млад от нея, са сключили брак, и то преди седем години. Досега всички бяха уверени, че влюбените просто живеят дружно без автограф, само че очевидно поради фантазията им да станат родители са минали през гражданското. Дълги години Камелия правеше всичко допустимо да подари обичания с правоприемник по натурален път, само че по този начин и не съумя. „ Малко хора, даже и родителите ми не знаят целия път, който съм предходна, тъй като доста неща съм икономисала. Чисто прочувствено, хормонално, в случай че в миналото опиша през какво съм предходна, никой няма да повярва, че мога да наподобявам по този начин, или да не съм се бъгнала , да не съм с всичкия си ", показа Камелия през 2021 година в изявление пред Мон Дьо за Нова тв. Тогава певицата разкри, че е изгубила три бременности, като е претърпяла аборт с близнаци на един от рождените си дни.

" В началото го пожелаваш като нов подарък или нова ария, след това осъзнаваш, че това е различен тип прекарване и различен тип подготвеност на тялото , мозъка и душата в синхрон да преживеят. Така че в тази посока аз направих всичко. И в случай че в действителност би трябвало в този живот да имам деца, ще имам ", сподели Камелия тогава. И явно сбъдна фантазията си, само че не оставя и работата, тъй като продължава с участията. Те обаче са разредени, най-вече през уикенда, когато клубовете са цялостни и бакшишите - повече. А в случай че са правилни слуховете, че се е възползвала от сурогатна майка, то услугата е излязла 30-40 хиляди евро и в този момент всеки лев е значим за младите родители.

Причината да се допусне, че макар войната и всички съпътстващи опасности и условия, произлизащи от нея, Камелия е употребила услугите на сурогатна майка от Украйна, е, че това е една от страните, в които процедурата е позволена и законово регламентирана. Нещо повече, в Украйна така наречен комерсиално сурогатно майчинство е пазар за милиони . Най-често се употребяват услугите на организация, а дамите, износващи децата на двойки с репродуктивни проблеми, получават към 15 000 евро. Според адвокати най-вероятно Цветин е признал детето като официално е обяснил, че е кръшнал на певицата с младата украинка, само че след това двамата се решили да отгледат бебето. Така те няма по какъв начин да бъдат разследвани като забъркани в противозаконното сурогатно майчинство.

За да не дават мотив за възможни обвинявания, двамата ще пазят безмълвие и няма да изясняват нищо повече от прочувственото самопризнание , което Камелия направи на 16 април - Великден: „ Честит Великден. За нашето семейство е най-великият. Имаме си бебе. Благодаря на всеки, оказал помощ за раждането ти, благо наше всичко ”, бе сбита тогава певицата.

Синята шарка на одеялцето издаде, че най-вероятно е момче, само че нищо чудно да разберем повече за хлапето след години, когато въпросът по какъв начин се е появило то няма да бъде най-важният.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР