Зверска катастрофа със служебна кола на "Виваком" е станала преди

...
Зверска катастрофа със служебна кола на "Виваком" е станала преди
Коментари Харесай

Касапница между Мездра и Враца! Тежка катастрофа с кола на Виваком, има много ранени /снимки/

Зверска злополука със служебна кола на "Виваком " е станала преди минути сред Мездра и Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е след разклона за Руска Бела, в посока града под Околчица. Ударили са се врачанско "Ауди " и служебна "Дачия " на "Виваком " със софийска регистрация, като и двете коли са пътували от железничарски град към регионалния център. По първична информация до зверския конфликт се е стигнало поради погрешно изпреварване от служебната кола. Ударът е бил толкоз мощен, че и двете возила са изхвърчали в насрещното платно, като "Ауди "-то се е забило и в крайпътните дървета, а от жестокия конфликт са излезли еърбеците му. Цяло знамение е, че те не са се врязали в движещите се в противоположната посока коли.
Вследствие на злополуката и по двете коли има големи материални вреди, като "Дачия "-та е помляна от лявата страна, а "Ауди "-то е с изцяло размазана предна част. И в двата автомобила са пътували по двама души, които са превозени към врачанската болница, като все още няма повече данни за здравословното им положение.
На местопроизшествието има 2 пожарни и 3 патрулки, като занапред униформените ще обясняват кой е виновн за случая.
Пътуващите към София да се движат с нараснало внимание, защото в сектора към този момент се е образувала опашка от ТИР-ове и коли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР