Зверска гавра със Сашка Васева и участието ѝ във ВИП

...
Зверска гавра със Сашка Васева и участието ѝ във ВИП
Коментари Харесай

Яка гавра със Сашка Васева в Народния театър

Зверска подигравка със Сашка Васева и присъединяване ѝ във „ ВИП Брадър ” преди 3 години следва да види бял свят в Народния спектакъл на 20 февруари. Въпросната подигравка се споделя „ Бонбон ” и към този момент се репетира на първата ни сцена, а първообраз на основната героиня е точно Дупнишката Мадона. Ролята ѝ ще изиграе симпатичната и доста смешна София Бобчева, която рискува да стане обект на дупнишка черна магия, щом фолк легендата узнае какъв сеир се приготвя на неин тил.

В анонсите за бъдещото зрелище не е посочено категорично, че е основано на живота и творчеството на Сашка Васева. Но това излиза наяве, когато човек прочете защо се споделя с пиесата. Става дума за застаряваща фолк певица, която е била извънредно известна в предишното, само че с годините е изгубила целия си искра. Един ден тя взема решение да възобнови кариерата и остарялата си популярност, като запише нов албум и по едно и също време с него пусне автобиографична книга със заглавие „ Силиконови усеща ”. За да ги популяризира, влиза в риалити шоу с име „ Прозрачната стая ”. В него е задължена да седи сама в стая с транспарантни стени, в която всички тв фенове могат да виждат какво прави. Там тя чува само гласа на „ Грейт Фадър ”.

Не е нужно висше обучение, с цел да стане ясно от кое място е черпила вдъхновението си авторката на текста Здрава Каменова. Точно преди 3 години емблемата на ранния фолк – Сашка Васева, влезе във „ ВИП Брадър ” точно със поръчка да възкреси своята кариера. Тя не скри от никого, че счита да възобнови участията си по заведения и записите на нови песни и албуми, разчитайки на риалитито да ѝ вдигне рейтинга. Тогава Сашка съумя да си издейства независима стая, която обаче бе заредена с толкоз доста камери, че за нито един фен не остана прикрито какво прави фолк легендата, до момента в който сякаш е сама. Също толкоз елементарна за откриване е аналогията сред Биг Брадър – в превод Големият брат, и Грейт Фадър – в превод Великият татко.
Героинята в спектакъла обаче носи напълно друго име спрямо Дупнишката Мадона. Тя не се споделя нито Сашка, нито Александра, нито други производни на името, а Марчела - евентуално въодушевено от фолк певицата Мария. Описана е като „ позагубилата блясъка си, наивна, будеща доста смях ”, а битието ѝ е наречено с думите „ неуместния живот на поп фолк звезда ”. Как ще реагира прототипът, когато разбере за гаврата, към този момент не е ясно. Нищо чудно да потърси правосъдна отговорност от създателите ѝ, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР