Зваздите вещаят не особено приятна ситуацията за една от задиите.

...
Зваздите вещаят не особено приятна ситуацията за една от задиите.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Една от зодиите има избор да си замълчи при особена ситуация

Зваздите вещаят не изключително приятна обстановката за една от задиите. Въпреки това те припомнят, че в избрани случаи човек просто може да си замълчи.

Овен

Днес във вашите връзки стартира нов стадий. За равнището на неговата глобалност, както и за продължителността му, е мъчно да се съди. Само че този ден еднопосочно ще стане още едно ходило към Вашето общо благополучие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да извършите всичко вярно и рационално.

Телец

Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно!
 

Близнаци

Днес природата ще се окаже срещу Вашите връзки. Метереологичното време по никакъв метод няма да способства за сантиментални разходки и буйни самопризнания в обич, само че и няма да Ви даде опция да се концентрирате един в различен: нещо непрестанно и наложително ще Ви отвлича. Затова, в случай че има опция да не излизате от къщи, не го правете...
 

Рак

Вашият обичан човек напълно не е самичък - той си има родственици. Днес би трябвало да си спомните за това, а и да деянията към тях най-много внимание. Само не бъдете заядливи или прекомерно грижливи: Това няма да провокира нищо повече от неспокойствие и неразбиране. Затова пък няма да Ви бъде нездравословно, да сте малко с по-широка усмивка, в сравнение с нормално.
 

Лъв

Днес звездите ще основават удобни условия за всичко, което сте си възнамерявали за деня. Реализация на концепциите Ви и подсилване на Вашата известност. На всички ще извършите допустимо най-хубавото усещане. Само че до момента в който решавате ослепително своите задания, убедете се, че не сте се възгордели прекомерно от триумфите си. И не забравяйте, че най-хубавата тактичност - това е учтивост и почитание към другите.
 

Дева

Именно Вие сте този човек, с който може самоуверено да се споделят секрети. Никога не бихте ги споделили с други хора, които не са отдадени в тази загадка. И в случай че смятате, че не би трябвало да се приказва за нея на който и да било, нищо няма да споменете, колкото и да Ви се желае. Днес, когато ще бъдете изправени пред избор, дали да разкажете на някого детайлности, които сте научили като загадка, или да запазите тази загадка, с цел да не се разкрие, ще вземете безусловно вярно решение.
 

Везни

Има възможност да се наложи много огромна част от деня да употребите за неща, които са безусловно безинтересни и извънредно неперспективни. Наистина, ще получите някакъв потребен опит и това е единственото, което може да определите като положително събитие. Може да се скапват връзките Ви с сътрудниците и управлението, а хора, към които сте се отнасяли с почитание и благосклонности, ще се покажат от неприятната си страна. Вечерта ще бъде несравнимо по-приятно и сполучливо време. Това може да Ви донесе неподправена наслада и срещи, които да Ви повдигат настроението.
 

Скорпион

Благоприятни са всички инициативи, свързани с дома, фамилията, недвижимите парцели и наследството, които от своя страна основават пиедестал за персонален бизнес. Най-важна ще бъде техническата и организационна страна на всяко нещо. Не се опитвайте да управлявате обстановката еднолично. Най-добри резултати и с минимум загуби ще постигнете, подържайки контакти с обкръжаващите. Отделете изключително внимание на реализиране на съгласие с нужните хора, средствата за връзка, а също и включването на потребни източници на информация и оформяне на документи, нужни за реализация на Вашите цели.
 

Стрелец

По принцип за Вас през днешния ден напълно не е наложително да се срещате с Вашата втора половинка. Така или другояче Вие авансово ще знаете каво може да Ви каже и по какъв начин ще реагира на всяко Ваше деяние. Впрочем, в случай че желаете да ревизирате своята прозорливост и да получите наслаждение от връзки от сходен жанр, тогава за какво не?
 

Козирог

Ключът към проблемите, които пораждат през днешния ден ненадейно и като че ли инцидентно, се крие в предишното. Днешните компликации са самобитно възнаграждение на отдавнашни неточности и незавършени работи. Така че бъдете подготвени към ретроспективен разбор, и освен това - много сериозен. Без него няма да съумеете да измененията обстановката. Не би било зле деликатно да изслушвате и хората, които споделят истината право в очите, даже и тя да е неприятна. От тях ще научите нещо прекомерно значимо. Личните връзки през днешния ден като че ли ще замират, а и Вие, и Вашите близки ще се страхувате от промени, наближаването на които е явно. Помнете, че не е по силите Ви, да спрете времето, и не се хабете на вятъра.
 

Водолей

Днес ще Ви бъде извънредно мъчно да сте н надалеч от своя обичан чове, а всяка минута на разстояние от него, ще Ви се коства като няколко високосни години, изпълнени с каторжен труд и тежки душевни тествания. Така че кредото Ви за този ден би трябвало да е: „ Не се разделяйте с обичаните си ”.
 

Риби

Днес може да се случи по този начин, че сегашният Ви обичан да се запознае с предходния. При това е евентуално, никой от тях да не е на ясно каква роля е изиграл другия във Вашия живот. В взаимозависимост от това, до какъв брой елементарно биха намерили общ език, Вие може да им кажете, или да си замълчите.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР