зултатите на ПП - подробности-ВИДЕОВ Европа трябва отново да се

...
зултатите на ПП - подробности-ВИДЕОВ Европа трябва отново да се
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Промяната са disaster, а на български – кат...

зултатите на Политическа партия - подробности-ВИДЕО
В Европа би трябвало още веднъж да се върнат систематичните партии. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондентът на БГНЕС от Стара Загора.

Борисов даде за образец гласуването за ескадрилата Ф-16 Блок 70 на „ Продължаваме промяната “ в Народното събрание през вчерашния ден: „ Видяхте ли държанието им “.

Той остро разкритикува оценките, които от Политическа партия са си разрешили във връзка с ГЕРБ като цитира думите на Корнелия Нинова, определила политиците от Политическа партия като „ дилетанти “.

„ Тук някакви дилетанти, изтъквам Нинова, си разрешават да дават оценка на ГЕРБ. Това не звучи съществено. Какво реализираха те за тези две години “, сподели Борисов.

Той се базира на оценката на рейтинговата организация Standard & Poor`s, която предвижда по-малко от 1% напредък на Брутният вътрешен продукт през идната година.

„ Разбирате ли какво ви предизвикаха те за две години. Постигнаха напредък по-малко от 1%. Всичките стопански стремежи на Политическа партия не могат да се осъществят при подобен невисок напредък и инфлация над 15%. Това се назовава на британски disaster, а на български – злополука “, акцентира Борисов.

Той акцентира, че по време на неговото ръководство българската граница с Турция е била най-добре охраняваната и не е имало мигрантски напън. Това е прието от всички европейски водачи, в това число водачите на Европейска комисия – Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел.

„ Оставих им граница за образец. Навсякъде даваха за образец Бойко Борисов. Най-добре охраняваната шенгенска граница, признаваха я в цяла Европа. Сега врим от бежанци. Кой позволи това? “, попита Борисов и добави, че за 15 дни ще поправи казуса.

Той акцентира, че ГЕРБ е уважавана в Германия.

„ Пъпната шнур на ГЕРБ е с немските партии. Ние сме партия с полезности и сме дисциплинирани. Бях им заречен да опазим границата, и го направих. Бях им заречен държавни управления единствено на напредък и да имат остатък. България беше отделена от Румъния преди две години и ни пуснаха в най-бялата организация – Банковия съюз. За две години без ГЕРБ и Борисов това се промени “, добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че аферата с „ Джемкорп “ е доста показателна за мисленето на Кирил Петков и Асен Василев. „ Да доведеш приятеля си в Гранитна зала и да му дадеш цялата енергетика. Ако не ги свалил Слави Трифонов, всичко щеше да завърши след няколко години “, съобщи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ добави, че единствено за шест месеца партиите, които по-рано са подкрепяли Политическа партия, а точно Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ сега изнасят информация за сериозните им нарушавания и корупция.

Той акцентира, че е 100% за машинното гласоподаване, което е въведено от ГЕРБ, само че „ пристигнаха хора, които се хвалят, че държат кода “.

Борисов даде цялостна оценка на ръководството на Политическа партия, Василев и Петков през последните две години.

„ Огромна инфлация, голямо обедняване, напълно неохранявана Шенгенска граница, пазаруване от изборите до енергетиката. Това е резултатът от две години ръководство на „ Продължаваме промяната “ “, съобщи той и прикани:

„ Да поставим старания и да подпишем документ за едни шест месеца, в случай че не желаеме сходни държавни управления. Ако не желаеме да го създадем, да кажем на Радев, че отиваме на избори. Не е съществено желанието на Политическа партия със 72 депутати да вършат държавно управление. Ако са решили да вършат кабинет на малцинството, тогава са се разбрали или с Движение за права и свободи, или с „ Възраждане “, само че сигурно не с ГЕРБ и Българска социалистическа партия, тъй като ние демонстрираме техните недъзи “, акцентира Бойко Борисов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР