Зрителите със сигурност не са забравили култовия герой Емил Каменов,

...
Зрителите със сигурност не са забравили култовия герой Емил Каменов,
Коментари Харесай

Помните ли Емил Каменов от Къртицата? Няма да повярвате до...

Зрителите сигурно не са не запомнили паметния воин Емил Каменов, който блесна с колоритен език в риалити предаването от близкото минало " Къртицата ". Днес колоритният бабанка влиза в най-гледаното сръбско шоу " Задруга ", написа Hotnews.bg

Както и в българския " Биг Брадър " участниците в него прекараха последната си нощ отвън къщата изолирани в хотел, а Емо употребява свободното време да се обърне към почитателите с апел да го гледат, тъй като " Задруга " е много известно и у нас. В предравителен диалог с кореспондент на телевизия " Пинк ", по която се излъчва то, българинът даде обещание да не се забърква в любовни връзки.
 
" Аз съм женен човек с щерка. Може с някоя жена да седнем да пийнем, да хапнем, да поговорим, само че за друго няма по какъв начин да съм отсреща ", изясни Емо, който не скри, че е имал проблеми с полицията в предишното, само че през днешния ден към този момент те са зад тила му.

Преговори за присъединяване в най-гледаното сръбско предаване води и Благо Джизъса, още до момента в който бе със Златка Райкова. Тогава той я остави бременна у нас и отпътува за Белград, само че до договорка по този начин и не се стигна. Така Емо е първият българин, който през днешния ден влеза в комшийското шоу.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР