Зрителите на This Morning останаха в сълзи в сряда, когато

...
Зрителите на This Morning останаха в сълзи в сряда, когато
Коментари Харесай

Гостът на ITV This Morning се `тресе`, тъй като партньор предлага брак на живо в ефир, докато зрителите останаха в сълзи

Зрителите на This Morning останаха в сълзи в сряда, когато един посетител реши да предложи на колегата си онлайн в ефир.

По време на последната част, която беше специфична за Свети Валентин, домакините Дермът О'Лиъри и Алисън Хамънд взеха решение да приказват с доста двойки, с цел да чуят техните любовни истории. В шоуто се появиха Деванте Кларидж и партньорката Хана Уеб-Смит, която за първи път откри любовта си в оптиката.

Деванте, чието зрение се е влошило заради неизлечимо заболяване на очите, първо се срещна с майката на Хана, която го свърза с щерка си. Оттогава любовната история на двойката се усилваше.

И в шоуто в сряда Деванте имаше доста значим въпрос към Хана. Деванте сподели: „ Както лекарите споделиха, че светът ми ще стане по-тъмен, ти влезе в живота ми и го направи по-ярък “, преди да я помоли да се омъжи за него благодарение на кучето му лидер Мак.

Стъписаната Хана сподели: " О, Боже мой! " като Деванте попита: " Ще се омъжиш ли за мен? " на което тя възкликна: " Очевидно!...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР