Зрителите на риалити предаването Фермата“ готвят писмо до Съвета за

...
Зрителите на риалити предаването Фермата“ готвят писмо до Съвета за
Коментари Харесай

Готвят писмо до СЕМ заради обиди във Фермата

Зрителите на риалити предаването " Фермата “ готвят писмо до Съвета за електронни медии, откакто останаха разочаровани от обидните думи, разменени в следващия скандал в манастирското стопанство, оповестява Монитор. До вербалната престрелка се стигна в деня, в който Ваня си завоюва купата Фермер на седмицата.

Липсата й на опит и мениджърският й жанр не се понравиха на част от участниците във враждуващия лагер. А държанието на Ивайло и Кирил изуми почитателите на предаването, които адресират писмото си както до медийния регулатор, по този начин и до бТВ и продуцентите и водещите на " Фермата “ - Иван и Андрей.

Интересен е фактът, че подготвяният документ засяга и фрагменти, които занапред следва да бъдат излъчени довечера. В същото време в него се показва, че продукцията не реагира на острите думи, изречени от участниците, което следва да стане ясно. Струва си да се означи, че Иван и Андрей към този момент насочиха своите рецензии към участниците в абсурда в епизода от понеделник вечер. Това обаче не стана пред останалите фермери, като вместо това водещите насочиха посланието си от студиото, от което разясняват ежедневните епизоди.

От фенгрупите на " Фермата “ в обществените мрежи излиза наяве, че създателите на писмото ще го изпратят до посочените получатели, като приканват феновете, които споделят мнението им, да създадат същото, като употребяват още веднъж този текст. В него пък се приканва шоуто да бъде свалено от ефир поради заплаха неприемливото държание да бъде копирано от феновете.

Ето го и цялостният текст на писмото без редакторска интервенция:

До Председателят на Съвет за електронни медии Бетина Жотева

До Изпълнителния Директор на bTV

С копие до Продуцентите на формат " Фермата " Иван Христов и Андрей Арнаудов

 

Заявление

От....(име, презиме фамилия)

Български жител

С непрекъснат адрес:......

Г-жо Председател на Съвет за електронни медии,

Г-н Изпълнителен Директор на bTV,

г-да Продуценти,

 

Всяка делнична вечер и в събота по ефира на Националната телевизия bTV, се излъчва формат Фермата в най-гледания час от 21.00 до 2230.

Моля да прегледате излъченото предаване на дата 22.11.2021г ( и 23.11.2021г) в посочените часове, с цел да се убедите по какъв начин с нападателна вербална офанзива двама мъже участници във формата - Ивайло и Кирил, си разрешиха душевен тормоз над възпитана жена - учителка, също участничка във формата.

Именно, тъй като е предаване в най-гледаните часове и налично за необятна публика от български жители считам, че не дава отговор на авансово декларираните и разпространявани правила за въздигане на национално схващане и морални полезности.

Напротив!!!! Ненамесата на Продукцията и на предоставилия ефирното време, сподели, по какъв начин се толерират грубостта, невъзпитаните маниери, опцията душевен пред милиони фенове да бъде унижавана жена по специалност учителка, която през целия формат не използва НИТО ЕДНА обидна подготовка.

Моля Ви, в качеството на служебните Ви отговорности и благоприятни условия, да прекратите това безумство!!!! Нито е красиво, нито е потребно, тъй като би могло да се копира от ниско грамотни хора и да стане общ модел на подражателство и държание.

Моля да възбраните излъчването на останалите епизоди от този " на ниска цена филм " и неговия край, тъй като е употребена неистина и машинация! Под претекст, че това е културно, просветително, и положително риалити за проявление на човешки и професионални умения, в действителност се пробутва на фена една експанзия, присмехулно отношение и егоцентризъм.

Желая да получа отговор за Вашата позиция по въпроса и подхванатите от Вас ограничения за възобновяване на справедливостта.

Считам, че молбата ми ще бъде задоволена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР