зрителите на оспорваното кулинарно състезание за професионални готвачи ще видят

...
зрителите на оспорваното кулинарно състезание за професионални готвачи ще видят
Коментари Харесай

Неочаквано предателство тази вечер в Hell’s Kitchen България

зрителите на оспорваното кулинарно съревнование за професионални готвачи ще видят по какъв начин един готвач ще съобщи своя тим без да му мигне окото в името на оцеляването в Кухнята на Ада. Ожесточена и кървава ще бъде борбата сред хубавелката Михаела и италианското острие в синята кухня Реджеп, а финалът за един от тях ще е съдбовен. Именно тактиката за победа ще роди подлата измяна, само че дали най-после ще има лаври и тържествуване или решението ще се окаже най-голямата неточност, която участник в Кухнята на Ада е взимал до момента? Каква ще е развръзката и кой ще напусне дефинитивно Hell’s Kitchen България довечера ще разберем след броени часове.
 началник Виктор Ангелов NOVA
Михаела и Реджеп ще се изправят един против различен в същинска водна битка, в която ще им се наложи да покажат освен знания по ихтиология, само че експедитивност, креативност и готварско ноу хау по какъв начин се вършат кюфтета. Един от тях ще затъне в дълбоките води на кулинарното изкуство, а другият ще завоюва извънредно стратегическо преимущество. Кой ще грабне купата по-добрият готвач в кулинарния двубой - Реджеп или Михаела ще стане ясно в новия епизод на шоуто довечера.
 Реджеп NOVA
Титаничната борба сред двамата ще се разгърне същински по време на осъществяването на вечерните поръчки . Сили ще премерят освен високото им самочувствие на топ готвачи, само че най-много лидерските им умения в кухнята и могат ли да управляват сътрудниците си по пътя към триумфа. Именно неудържимото предпочитание за превъзходство ще роди ненадейно лукавство и лицемерие към тима. Дали обаче тази постъпка ще ескалира в нови страсти и взивоопасно напрежение в Кухнята на Ада? Какви ще са следствията от това решение ще разберем скоро, само че ще забележим взривоопасно напрежение сред готвачите, обтегнати връзки, нови спорове, само че и непредвидена поддръжка от участници, които ще се раздават като за последно.
 Михаела NOVA
Михаела или Реджеп ще напусне дефинитивно Hell’s Kitchen България довечера? Един сигурно ще си отиде и по този начин кандидатите за огромната премия от 100 хиляди лв. ще останат най-хубавите седем. Гледайте решаващият за седмицата епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа в по NOVA.

Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР