Зрителите на немското издание на риалити формата "Адам търси Ева"

...
Зрителите на немското издание на риалити формата "Адам търси Ева"
Коментари Харесай

Истински секс в немско риалити

Зрителите на немското издание на риалити формата "Адам търси Ева " станаха очевидци на същински секс подиуми сред двама от участниците. На фона на протичащото се там, нашенския "Биг Брадър " избледня.

Риалити формата се отличава с това, че известни хора заживяват дружно под един покрив, само че с изискването, че от самото начало ще бъдат чисто голи. От там идва и името на предаването.

Участниците, които не се смутиха от това да захвърлят облеклата встрани и да се впуснат в интимна случка, са сърфистът Мариус Хоп и певицата Мелоди Хейз.

На фрагментите от риалити формата се вижда по какъв начин двамата влизат дружно в горещото джакузи и ласките не закъсняват. Всяка една част от аферата им се случва пред камерите и очите на феновете.

Но макар горещите пристрастености, романсът сред Хоп и Хейз не продължава дълго. Те влизат в спор и нещата завършват там.

Предаването се радва на многочислена аудитория, като в Германия нейният брой надвишава милион и половина души. Риалити форматът се популяризира и в Холандия, Испания, Финландия и Франция.











Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР