Зрителите на Love Island All Stars останаха зашеметени във вторник

...
Зрителите на Love Island All Stars останаха зашеметени във вторник
Коментари Харесай

Калъм и Моли от Love Island дразнят зрителите на ITV с „недовършена работа“ след раздялата

Зрителите на Love Island All Stars останаха зашеметени във вторник вечерта, откакто бомбата Калъм Джоунс реши да си партнира с някогашната си Моли Смит.

В понеделник вечерта някогашните Калъм, на 27, и Моли, на 30, влязоха във вилата - като никой от тях наподобява нямаше визия, че един различен ще взе участие в шоуто. Само минути преди този момент на 12-те истински островитяни бяха дадени техните двойки, които бяха определени от публиката, само че при фрапантен поврат на събитията се появиха още островитяни.

Калъм пръв влезе във вилата, където той сподели на всички, че преди малко се е разделил с Моли, на 30, с която е бил, откогато са се срещнали в зимната серия на шоуто през 2020 година Въпреки това, в неочакван поврат, тогава се появи и Моли и Калъм получи избора да се сдвоят с нея или с някой различен, като епизодът приключва на вълна.

Във вторник вечер Калъм разкри момичето, с което би желал да се свърже като някогашната си Моли, изпращайки шокиращи талази из цялата вила с възклицания на Деми Джоунс: " Ш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР