Зрителите на Ергенът живо се интересуват кой ще заема мястото

...
Зрителите на Ергенът живо се интересуват кой ще заема мястото
Коментари Харесай

Ваня Джаферович влиза в Ергенът 2, развежда ли се?

Зрителите на " Ергенът " живо се интересуват кой ще заема мястото на Виктор Стоянов във втория сезон. Слухове имаше за артиста Филип Буков, само че в този момент друга риалити звезда и някогашен футболист намерено съобщи, че се впуска в търсене на жена в шоуто. 

Ваня Джаферович си призна, че ще взе участие в шоуто, с което хвърли всички в ступор. Както е известно, някогашният футболист и победител в " Сървайвър " е женен. Какво се случва с брака му с Жени?! 

" Искам да ви оповестя, че влизам в нов формат, едно ново предизвикателство за мен. Предаването се споделя Ергенът, сезон втори. Сигурен съм, че ще се показва по най-хубавия вероятен метод. Стискайте ми палци! Жени към момента не знае, само че сигурен съм, че няма да има нищо срещу ", написа Джаферович в обществените мрежи. 

Вероятно Ваня се майтапи, защото " Ергенът " е единственото риалити, в което не са го поканили към момента да взе участие. Желанието му да бъде под светлините на прожекторите готласна в " Сървайвър ", " Вип брат ", " Като две капки вода " и къде ли още не. 

Едва ли има опция в шоуто да взе участие фамилен мъж, само че пък за рейтинга и славата нищо не се знае. Може Ваня и Жени да решат да се разведат в името на шоуто.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР