Зрителите на Емердейл видяха момента, в който Доун Тейлър най-накрая

...
Зрителите на Емердейл видяха момента, в който Доун Тейлър най-накрая
Коментари Харесай

Доун Тейлър от ITV Емердейл остана разтърсена, докато разкрива истинската самоличност на Роуз

Зрителите на Емердейл видяха момента, в който Доун Тейлър най-сетне срещна майка си Роуз в петък вечер, след десетилетия разлъка.

Даун беше оставена да се клати, откакто се блъсна в жена в болничното заведение, която се оказа нейната отчуждена майка. Тя научи за самоличността на майка си от татко си Уил Тейлър, което я остави шокирана и издаде някои остри мнения.

В четвъртък Уил се озова още веднъж с някогашната си брачна половинка десетилетия откакто я видя за финален път, когато тя проходи против него и младата Доун. Десетилетия по-късно Уил е извикан в болничното заведение като непосредствен родственик на Роуз, оставяйки го комплициран, само че и ужасяващ да види Роуз още веднъж.

Докато той направи всичко допустимо, с цел да резервира това посещаване и Роуз надалеч от щерка си Доун, случай с дребния наследник на Доун Еван води нея и колегата Били Флетчър в болничното заведение, същата, в която Роуз беше след рухване. Точно когато се подготвиха да си тръгнат, Роуз разяснява какъв брой обаятелен е Евън, до момента в който се приготвяше да се изпише....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР