Сачми улучиха “Рено в СофияТърсят въздушна пушка или пистолетМестата са

...
Сачми улучиха “Рено в СофияТърсят въздушна пушка или пистолетМестата са
Коментари Харесай

Пазят със стрелба места за паркиране в „Люлин“

Сачми улучиха “Рено ” в София
Търсят въздушна пушка или револвер

Местата са паркиране в софийския квартал “Люлин ” се пазят със пукотевица. Това откри столичанин, оставил за малко своето “Рено ” пред блок в седма част, с цел да заведе дребната си дъщеричка до детски център. Когато се върнал след 10 минути, по задната лява врата имало две провали от пневматична пушка или револвер. На задната седалка там е и столчето на детето и в случай че то е било там, а стрелбата по стъклото, имало заплаха да стане огромна пакост.

“Дупките са огромни и забележими. Снимах ги и качих пост в обществените групи в “Люлин ” с информация какво ми се е случило. Реакцията беше в моя поддръжка, някои от хората показаха мнение, че това може да е поради паркирането ми пред блока. Жена ми написа, че е спряла на същото място, където паркирах аз и са и свалили номера на колата є. Явно хората са решени на всевъзможни ограничения, с цел да запазят местата си за паркиране ”, съобщи пострадалия Ивайло Колегов. С него се срещнал и домоуправителя на блока, който му се извинил и също декларирал, че случаят е поради паркирането начело.

Полицията работи по две версии - че е стреляно с пневматична пушка откъм блока, или с револвер отблизо разстояние - от тротоара. Ламарината на “Рено ”-то обаче не е била пробита.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР