Зрителите на EastEnders са убедени, че иконата на сапунената програма

...
Зрителите на EastEnders са убедени, че иконата на сапунената програма
Коментари Харесай

Шокиращото завръщане на сапунената легенда на феновете на BBC EastEnders е неизбежно след обрата на Джордж Найт

Зрителите на EastEnders са уверени, че иконата на сапунената стратегия на BBC скоро ще се върне в шоуто след огромен поврат.

Във вторник вечерта Джордж Найт научи шокираща истина за предишното си от осиновителите си Глория и Еди Найт. Двойката сподели на Джордж, че той е осиновен посредством развой, прочут като земеделие, при който деца се афишират за пари за родители, които желаят да дадат дом на децата.

Новините ще накарат Джордж да направи изобретение за наследството си, което го кара да сложи под подозрение самоличността, която родителите му са му внушили след осиновяването му. Но до момента в който Джордж се вълнуваше от новините, почитателите на сапунените сериали на BBC бяха оставени да се чудят дали не се задава нов поврат.

В предходна история на сериала някогашният воин вуйна Бейб разкри, че е взел участие в развъждането на бебета преди години. Пакостният воин напусна шоуто през 2017 година, откакто беше оголен за схемите й против тези в Уолфорд, в това число личното й семейство Картър.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР