Зрителите на Coronation Street ще видят завръщане на познато лице

...
Зрителите на Coronation Street ще видят завръщане на познато лице
Коментари Харесай

ITV Coronation Street опасност за Рой Кропър на фона на ареста за убийство на Лорън, докато героят се завръща

Зрителите на Coronation Street ще видят завръщане на познато лице идната седмица, до момента в който Рой Кропър е изправен пред нова заплаха.

В идните епизоди иконата на Weatherfield Рой се озовава под подозрение и неправилно задържан за вероятното ликвидиране на някогашна служителка Лорън Болтън. Съвсем неотдавна проблематичната млада Лорън ненадейно напусна калдъръма и любовния интерес Боби остана угрижен, откакто откри жилището й отключен, а Лорън не се виждаше на никое място след предходните й изказвания, че ще избяга от Уедърфийлд.

Сапун почитателите в никакъв случай не са виждали Лорън да си потегля и наподобява, че тя не е споделила на никого покрай себе си за проекта си с изключение на Рой, защото тя незабавно изчезна. В последните епизоди, загриженият Боби още веднъж се обади в жилището на Лорън, само че не откри отговор, тъй че той се насочи към полицейския сектор, с цел да заяви за изгубването й. В петък вечер Боби ставаше все по-подозрителен към Рой, изключително когато го завари да чисти жилището на Лорън, в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР