Зрителите на БТВ останаха озадачени от анонса за новия сезон

...
Зрителите на БТВ останаха озадачени от анонса за новия сезон
Коментари Харесай

Има ли връзка „Поршето“ на жълтите павета и „Гласът на България“

Зрителите на БТВ останаха озадачени от анонса за новия сезон на Гласът на България. На клипа Мария Илиева, Дара, Иван Лечев и Миро се впускат в луда конкуренция по софийските улици.

Старта е навръх жълтите павета в Триъгълника на властта. Клипът припомня на „ Бързи и гневни “.

Явно се е наложило да бъде затворен част от булеварда краткотрайно за фотосите. Скоростите са високи – Дара и Мария Илиева хвърлят спортни погледи. Клипът е сниман и с дрон професионално.

Нямаше да има нищо неприятно в това, ако малко преди да бъде излъчен анонса по БТВ не беше пуснат поучителен репортаж за юноша на 20 години, който кара Порше отново по жълтите павета.

Той дрифти с висока скорост пред погледа на хората. Та, кой дава образец на такива младежи, се питат феновете, гледайки вдъхновяващия клип на „ Гласът на България “, пише vihrogon.bg. 

Накрая Миро слиза от Ламборгинито и пита къде е Мария. „ Най-добрите се събраха и са подготвени за борба “, разгласи той. Шоуто започва на 10 септември в 20 часа по БТВ.

Иначе за младежа с Поршето се знае, че преди година е провокирал случай на пътя Ахтопол-Царево. Тогава той влиза с висока скорост от над 100 км/час в завой и се натриса в паркирала кола, в която за благополучие не е имало хора.

Тогава заплашва над 10 души. Той не си е взел поука. Сега демонстрира качествата си и в центъра на София по жълтите павета, както и в клипа на БТВ за „ Гласът на България “.

Пред очите на доста очевидци и в зона с ограничаване на скоростта от 30 км си дрифти умерено, без терзание. Отново със скъпата си кола показно върти гуми като заплашва останалите участници и пешеходци.

След като е сътворил мелето се снима пред намачкания и неспособен автомобил като демонстрира непристоен жест, означавайки „ не ми пука “

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР