Зрителите на BBC останаха разочаровани от канала, след като нетърпеливо

...
Зрителите на BBC останаха разочаровани от канала, след като нетърпеливо
Коментари Харесай

Зрителите на BBC „изкормени“ огромни сериали, които не стартираха по Коледа, вместо „разочароващи“ телевизионни линии

Зрителите на BBC останаха разочаровани от канала, откакто нетърпеливо предстоящият втори сезон на The Traitors беше преместен за 2024 година.

Вторият сезон на програмата, с присъединяване на водещата Клаудия Уинкълман, няма да бъде излъчен до 3 януари и феновете са оставени да се чудят за какво програмата не е определена за коледния състав.

Зрителите останаха разочаровани от изборите за празничния сезон, които не съумяха да се ангажират, с някои брандиращи драми като акомодацията на „ Убийството е елементарно “ на Агата Кристи като „ жалки “. Обръщайки се към обществените медии, с цел да излеят разочарованието си, феновете се запитаха за какво телевизионният колос не е добавил обратите и обратите на The Traitors в своето коледно обмисляне.

Един фен написа в X/Twitter: „ Просто не разбирам за какво The Traitors S2 не започва довечера. “ Друг отговори: „ Знам!! Щеше да е чудесно за тези сред дните! Изкормени, би трябвало да чакаме до Нова година. Няма смисъл. “ Трети показа: „ Коледният график беше ужа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР