Зрители на NOVA сигнализираха, че по време на пътуване до

...
Зрители на NOVA сигнализираха, че по време на пътуване до
Коментари Харесай

Превозвач изостави български туристи във Франция

Зрители на NOVA алармираха, че по време на пътешестване до Англия с рейс са били изоставени от компанията транспортьор във Франция. Хронологията на случая и развръзката описа Юлияна Попова в ефира на „ Здравей, България”. Пътниците чакат с часове информация и развръзка по проблема си пред постройка в Кале, до момента в който вали дъжд. Съдействие получават от консулството.

"Тръгнахме на 17 декември и на 19 стигнахме до границата. Върнаха безусловно всички. Казаха, че има възбрана за влизане с туристическа цел във Англия от едно денонощие. Като нарушители ни заведоха до рейсовете и с конвой ни заведоха до помещение. Останахме там. Ескортът си потегли, водачът ни смъкна багажа и сподели, че се е свързал с компанията. След което си тръгна”, споделя дамата, съобщи travelnews.bg.

Всички 15 души от рейса остават под дъжда в продължение на часове, с тях имало и дребни деца. През това време звънят неведнъж на компанията транспортьор, откъдето ги твърдят, че се търси решение. Сънародниците ни съумяват да се върнат в страната, с помощта на консула на България във Франция. Тя се свързва и с компанията транспортьор, които дали отговор, че е проблем на пасажерите, че не четат новините....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР