Зрители на NOVA ни изпратиха видео от случилото сеПрокуратурата във

...
Зрители на NOVA ни изпратиха видео от случилото сеПрокуратурата във
Коментари Харесай

Нова тв: Бой с бухалки във варненска дискотека

Зрители на NOVA ни изпратиха видео от случилото се

Прокуратурата във Варна ревизира случай на всеобщ пердах в дискотека, при който са потърпевши няколко души. На фрагменти, които фенове на NOVA изпратиха, се вижда по какъв начин охранител в заведението удря с железна бухалка паднал на земята човек.  

Много любоптино е, че информация за този случай изцяло липсва в формалните сводки на Министерство на вътрешните работи. 

Линк към побоя вижте в 

Според свидетелски данни до случая се е стигнало след скандал сред две групи. Един от мъжете - украинец, блъснал няколко души, в това число охранител в заведението. Именно украинецът е индивидът, който паднал на земята и бил удрян с бухалка. От охранителната компания оповестиха за NOVA, че на този стадий се въздържат от коментар. Но се прави вътрешна инспекция. Общо петима души са с леки телесни повреди, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

“От едната група са към 20 млади мъже. A от другата страна са няколко украински жители. Групите са изведени отвън дискотеката. На фрагментите се вижда, че един от украинските жители лежи на земята и е ударен няколко пъти с бухалка от лице, което сме открили, че е охранител в заведението. Предстои да се проучват всички доказателства, с цел да бъдат открити и разпитани и други очевидци, с изключение на тези, които до сегашния миг сме открили. Трябва и да се реши характерът на телесните повреди. По първични данни те са леки. Трябва и вероятно да се реши какво обвиняване и на кого следва да бъде повдигнато ”, съобщи районният прокурор на Варна Невена Илиева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР