Левски“ благодари на господин Борисов за нещо, което той свърши

...
Левски“ благодари на господин Борисов за нещо, което той свърши
Коментари Харесай

Наско Сираков с голямо признание към Борисов за „Левски“

„ Левски “ благодари на господин Борисов за нещо, което той свърши за 48 часа, а 4 месеца чакахме област София да трансферира стадиона на общината. Това съобщи мажоритарният притежател на отбора Наско Сираков в анонса към първия епизод на подкаста на „ сините “.

Той посочи, че водачът на ГЕРБ не му е приключил някаква услуга персонална, с цел да му благодари.

„ Борисов свърши извънредно значимо нещо в историята на „ Левски “ за 48 часа в три институции. Така че, още веднъж употребявам случая да му благодаря “, добави Сираков.

Той напомни, че родителите му са го научили да споделям думичката „ Благодаря “.

„ Тази дума в България е малко позабравена и хората доста рядко я използват. Тя е извънредно скъпа дума “, акцентира притежателят на „ Левски “.

Наско Сираков, уточни, че клубът чудесно работи с кмета на София, с общинския съвет, с общината, с Министерството на спорта – с всички институции.

„ Ще се наложи несъмнено да благодаря на доста институции. Ако вземем да се сърдим и да хейтим за това, че „ Левски “ е благодарил за нещо, което институциите са свършили, за мен не е окей. Ние несъмнено ще се наложи да работим с всички политически партии. Четири години съм бягал като демон от тамян по какъвто и метод „ Левски “ да бъде политизиран “, добави той.

SafeNews напомня, че притежателят на „ Телематик Интерактив България “ Мило Борисов беше определен за член в Надзорния съвет на „ Левски “.Новината беше оповестена пред репортерите от икономиста Петър Ганев, който е акционер при „ сините “ и някогашен член на Надзорния съвет. Той съпостави сбирката в „ Сухата река “ с комсомолско заседание.

„ Левски “ с нов началник

„ Не ми направи доста положително усещане методът, по който избрахме новия Надзорен съвет. Нямаше изявление към акционерите, малко като на комсомолско заседание избрахме новия Надзорен съвет. Г-н Мило Борисов влиза, това е новата фигура “, сподели Ганев.

Договорът за ръководство е преустановен

„ Предния път такова мое изявление провокира сериозна реакция, няма потребност да се вкарва напрежение, само че пък е хубаво може би да се чува и рецензия. Това, което имаме като модел на ръководство на клуба се резервира “, добави Ганев.

Клубът има взаимоотношения с доста компании на господин Мило Борисов, не е единствено договорът за ръководство

„ Тук има заплаха от спор на ползи – компании на член на Надзорния съвет са в най-различни търговски взаимоотношения със самия клуб. В последна сметка Надзорният съвет избира Управителен съвет и удостоверява неговите решения “, сподели още Ганев.

Има два пътя – или клуб и последователи да намерят механизъм за ръководство, или клуб с доста съществено въздействие на спонсора

„ Очевидно отиваме в тази посока. Хубаво е, че нещата отиват на осветляване. В рамките на полемиката се дадоха отговори на някои въпроси. Информацията за платената главница е ясна. Голямата причина да се платят тези отговорности са прехвърлянията. „ Мачът “ с главницата към Национална агенция за приходите е изигран. Видимо е, че спонсорът има голямо въздействие в ръководството на клуба. Сега то става още по-голямо. Видимо е “, сподели още Петър Ганев.

Източник: ФК Левски

Още вести четете в: България, Спорт, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР