Зрелищна кататстрофа между чуждестранни ТИР-ове затрудни тази сутрин движението по

...
Зрелищна кататстрофа между чуждестранни ТИР-ове затрудни тази сутрин движението по
Коментари Харесай

Гюнер заспа зад волана и сътвори зрелищна катастрофа с ТИР-ове край Враца

Зрелищна кататстрофа сред задгранични ТИР-ове затрудни тази заран придвижването по интернационален път Е79 край Враца. Пътният случай е на 200 метра от разклона за село Нефела и край железопътния прелез, който пресича обходния път. Катастрофата се е случила тази заран към 8 часа, написа „ Конкурент “.

От Агенция „ Пътна инфраструктура “ потвърдиха информацията, като допълниха, че придвижването се реализира в едната лента, защото платното в направлението към Видин е блокирано от намачканите камиони. Трафикът се управлява от служители на реда, а все още в региона няма насъбрани колони от транспортни средства.



Според очевидци, до ПТП-то се е стигнало, откакто водачът на турския камион Гюнер Х. е задремал и е блъснал латвийския камион в задната част. По всяка възможност движещият се начело ТИР е понижил, с цел да премине през влаковите релси, което е провокирало удара. И двете тежки возила са се движели от София към Видин.



За благополучие на водачите, при конфликта няма ранени, само че провалите по камионите са големи. Тежка техника ще би трябвало да извади турския ТИР от равнищата, в която е влетял след удара. По всяка възможност товарът от латвийския камион ще би трябвало да бъде претрупан на различен.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР