Зрелищен сблъсък между един от водещите бразилски ММА бойци и

...
Зрелищен сблъсък между един от водещите бразилски ММА бойци и
Коментари Харесай

ММА шампион от Бразилия срещу корав руснак във втория двубой на SENSHI 4

Зрелищен конфликт сред един от водещите бразилски ММА бойци и национал по киокушин на Русия следва да вдигне адреналина на публиката на четвъртото издание на бойното шоу SENSHI , което ще се организира на 26 октомври, от 19 часа в Двореца на културата испорта във Варна. Носителят на межународната шампионска купа по ММА и първенец от шампионата Super Fighters Винисиус Гаспар от Бразилия ще се изправи против 23-годишния каратист Омар Магомедов от Москва във втория дуел на галавечерта.

Двамата ще се бият в категория до 65 кг по разпоредбите на Професионалната лига на Световния киокушин съюз, където са разрешени прехвърляния на кръга, както и удари с лакти и в главата. Това ще е и дебютът на 27-годишен бразилец на професиония кръг на SENSHI. Той е висок 1,75 см, а активът му на професионалния кръг се показва в 15 победи и 4 загуби.
 Зрелищна борба сред един от най-младите бойци на Артс и киокушин и ММА звезда от Беларус на SENSHI 4
Зрелищна борба сред един от най-младите бойци на Артс и киокушин и ММА звезда от Беларус на SENSHI 4

Холандецът Иляс Букюа и Руслан Насибулин от Минск са петата двойка, която ще се бие на арената на бойното шоу

Омар Магомедов едългогодишен играч и национал на Русия по карате киокушин, висок е 175 см. Има златен и бронзов орден от Европейско състезание по киокушинкай, както и международна купа при момчетата.Сблъсъкът на кръга на 26 октомври ще е третият късмет на 23-годишния Магомедов да завоюва купа от SENSHI, откакто априлна второто издание на SENSHI родният ни войник Петър Стойков го победи, a през юли руснакът загуби от представитл на Казахстан на четвъртфинал.

Зрелището на галата на 26 октомври ще се добави от още 11 киокушин и кикбокс дуела. Специален посетител на бойния театър ще бъде кикбокс легендата Петер Артс, който ще пристигна у нас с четирима от своите най-хубави сътезатели. Сред родните гении, които ще се борят за трофеи на арената на SENSHI, саНиколай Йоргов, Богдан Шумаров, Али Юзеир и Александър Евстатиев.
 Български ММА първенец и черен колан по карате дебютира на арената на SENSHI
Български ММА първенец и черен колан по карате дебютира на арената на SENSHI

На 26 октомври във Варна Александър Евстатиев ще се изправи против международен първенец от Казахстан

Очаквайте детайлности за останалите конфликти на атрактивната бойна церемония. Билетите за нея към този момент са в продажба в мрежата на Eventim.bg на цени от 10 лева и 20 лева.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР