Зоват за оставка с графитиКорнелия Нинова е пуснала свои проксита

...
Зоват за оставка с графитиКорнелия Нинова е пуснала свои проксита
Коментари Харесай

Проксита на Нинова във война с Радев

Зоват за оставка с графити
Корнелия Нинова е пуснала свои проксита да подлагат на критика президента Румен Радев и по този начин да стопират поддръжката, която Българска социалистическа партия се чака да даде на президента за втори мандат. За това сигнализираха пред “Труд” социалисти от Пловдив, Варна и Велико Търново.

Става дума за някогашния началник на политическия кабинет на Росен Плевнелиев, а в този момент консултант на Корнелия Нинова - Йордан Татарски, който разгласява шест обвинения-въпроси към Радев във фейсбук. “Това ли е формалното мнение на “Позитано” 20 или прокситата на Нинова сега основават поредна тематика за интриги и братоубийствени войни в партията?”, гневят се алените в обществените мрежи.

Дни преди планувания за 17 април присъствен Национален съвет, делегатите на аления пленум към момента нямали получен дневен ред, час и място за провеждането на съвещанието.

Социалисти са безапелационни, че където и да се състои пленума, до момента в който траят дебатите вътре, извън ще има протестиращи, които да желаят оставката на Нинова като ръководител.

Централата на Българска социалистическа партия осъмна за следващ път с надписи и графити “Нинова, оставка!” и “Нинова, вън!” единствено в границите на няколко дни.

Пълен неуспех се оказали и срещите с общински и регионални ръководители на Българска социалистическа партия през уикенда. Десетки локални водачи изрично отказали да бият път до София, с цел да вземат участие в диалог с Нинова. Структури от цялата страна не престават да гласоподават заявления за незабавен конгрес и оставка на Нинова като ръководител на партията поради изборния разгром.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР