Зов за помощ на Кръстанка Султанова за 8-годишната Никол Томова.

...
Зов за помощ на Кръстанка Султанова за 8-годишната Никол Томова.
Коментари Харесай

Нека помогнем на това мило и красиво дете от Пловдив!

Зов за помощ на Кръстанка Султанова за 8-годишната Никол Томова. Малката Ники учи в СУ " Св. Константин - Кирил Философ ", а Кръстанка е неин класен началник. Детото е диагностицирано с тежко заболяване и незабавно има потребност от нашата помощ. 

Скъпи другари, сътрудници, някогашни мои възпитаници,

Като преподавател от дълги години, видях и претърпях какво ли не с всяко едно поверено ми дете. Притесненията им дали ще се оправят, любовните им терзания, послъгванията им, преписване - доста може да се изрежда. И повярвайте ми, тъкмо в този миг всичко това ми се вижда толкоз сладко и мило… За първи път обаче, на мен ми се случва нещо, което ме прави слаба, уязвима и признавам, че има моменти, в които се усещам най-безсилният човек.

Никол Томова е дете на 9г., от настоящия ми випуск и е диагностицирана с извънредно нападателно и тежко заболяване Медулобластом. Това е недоброкачествен мозъчен израстък. За напълно къс интервал са направени проучвания, тежка интервенция, а сега тече и курс по химио- и лъчетерапии. Поради метастази по гръбначния дирек, тя се нуждае от скъпоструващи проучвания в Германия, медикаменти, а също по този начин и рехабилитация, нужна за прохождането й.

И ето за какво, аз обезверено Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) МОЛЯ за помощ!!! Осъзнавам, че единствено дружно може да помогнем на това красиво и благо дете!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР