Зона на интерес“ - силният филмов проект на Джонатан Глейзър

...
Зона на интерес“ - силният филмов проект на Джонатан Глейзър
Коментари Харесай

„Зона на интерес“ в Бургас на 16 март

„ Зона на интерес “ - мощният кино план на Джонатан Глейзър ще бъде излъчен в Бургас на 16 март в Културен дом НХК.Пъроначално прожекцията бе оповестена за 10 март. Организаторите се извиняват за породеното стеснение и осведомят, че не е нужно да се презаверяват старите билети.

Филмъте почетен с 51 награди и 157 номинации, сред които огромната премия „ Grand Prix “ на Кан, две награди BAFTA – за най-хубав английски филми и 5 номинации за Оскар. Билети се продават на касата на Часовника.

Бургазлии ще имат шанса да се срещнат с екипа на българския филм „ Уроци по немски “ на същата дата и място. Специални посетители на прожекцията ще бъдат режисьорът Павел Веснаков, дружно с част от актьорския екип.

Веснаков доби известност като режисьор на сериалите „ Денят на бащата “, „ Дяволското гърло “ и „ Откраднат живот “. През пролетта следва премиера и на “Есента на демона ”.

Харизматичният Юлиян Вергов е в основната роля. В „ Уроци по немски “ той играе Никола, който отпътува в чужбина, с цел да се отърве от неприятното си минало. Преди пътуването той премисля живота си в опит да обърне тази страница и да стартира всичко изначало.

Освен Вергов, феновете ще видят и други обичани артисти като Васил Банов, Елена Телбис, Стефка Янорова, Герасим Георгев - Геро, Станка Калчева и Меглена Караламбова.

„ Уроци по немски “ направи своята фестивална премиера на 42-рия интернационален кино фестивал в Кайро, където Юлиан Вергов получи премия за най-хубава мъжка роля. С кино лентата Вергов взе премия за най-хубав артист, а Павел Г. Веснаков - за постановка на 39-ия Фестивал на българския игрален филм „ Златна роза “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР