Зодия Телец днес може да отреже малко позвъняванията на телефона

...
Зодия Телец днес може да отреже малко позвъняванията на телефона
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 юли неделя: Да отреже позвъняванията си зодия

Зодия Телец през днешния ден може да отреже малко позвъняванията на телефона си. 

Целия хороскоп от "

Овен

Сега другарството за Вас е доста по-важно, от когато и да било, и Вие, напълно не без съображение, се гордеeте от обстоятелството, че сте израстнали до умен и грижовен съдружник, подготвен постоянно да окаже поддръжка на всички особени хора във Вашия живот. В дадения миг човек, който не Ви е апатичен, претърпява не леки времена, и Вие не знаете какво да извършите. Това чувство на действителността е обикновено, само че напълно не значи, че зарад него би трябвало да се самобичувате.

В момента този човек самичък би трябвало да се оправи с всичко.

Онова, което може да извършите е, да му дадете ясно да разбере, че постоянно може да разчита на Вас.

Телец

Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща.

Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията.
 

Близнаци

Денят няма да е изключително сполучлив за Близнаците, защото слабостите и грешките на представителите на знака, ще се набиват на очи. Няма да е елементарно да убедите хората, че сте способни на доста неща, тъй като пропуските Ви помнят всички, а достиженията по някаква причина остават без внимание. В обкръжението си евентуално ще намерите човек, който е имал пръст в публикуваната за Вас клеверническа информация. Денят е удобен за нови запознанства, като ще съумеете бързо да придобиете вярна визия за хората, с които имате работа. Романтични увлечения са малко евентуални.
 

Рак

През този ден Ви чака радостна среща с Ваш някогашен поддръжник, който не сте виждали от преди хиляди години. Възможно е, в случай че би трябвало да се разчита на Вашата воля, да не бихте го видели още толкоз години, само че ориста изобщо не се преценява с Вас. Затова, въпреки и да Ви е напълно неприятно да видите това лице, съберете самообладание и се усмихнете. В края на крайщата всичко това не е за дълго.
 

Лъв

През последните няколко дни огромна част от времето си сте прекарали пред огледалото, пробвайки се да видите, дали на челото Ви не е написано нещо такова, което притегля простаците и неудачниците?.. По някакви аргументи такива хора просто кръжат към Вас, обсаждайки Ви със своите недоволства, молби за помощ и обещания, че идващия път ще се оправят по-добре, даже и да ги виждате за пръв път в живота си. Отпуснете се. Всички имат такива интервали и в този момент е Ваш ред. Просто казвайте „ не ”, обръщайте се и заминавайте...
 

Дева

Днес Вашият обичан човек ще стане благополучен собственик на особени права и пълномощия, каквито във връзка с Вас няма никой различен човек, в този голям свят. Остава да се надявате, че той ще се разпореди с полученото богатство деликатно и рационално, както прилича на Вашата половинка...
 

Везни

Предстоят Ви няколко съществени тествания, и звездите са Ви подготвили не малко съблазни и изкушения. Ще съумеете да не се поддавате на провокациите на противниците и съперниците, само че да се съпротивлявате на околните, които се пробват да Ви манипулират, ще бъде много по-трудно. Има финансови въпроси, които изискват неотложно разрешаване. Отнесете се към тях съществено, без да разчитате на шанс. Ситуацията изисква спокойни размишления и никакви неочаквани приумици не са нужни. Вечерта е подобаваща за другарство с другари или сантиментални срещи.
 

Скорпион

През този ден на Вашия обичан човек ще се желае, да порази въображението Ви с нещо изключително, запаметяващо се и неповторимо. Главното за Вас е, да сте оптимални откровени с него. Всеки опит да го измамите или да му визиите мечтаното за фактически, ще бъде мигновено оголен, показан и осъден. Защо са Ви такива последици?
 

Стрелец

Днес на Вашия обичан човек ще бъде много комплицирано да се оправи с тези задания, които сте му сложили и за задачата ще си потърси подпомагане извън. Ако по принцип не желаете непознатите хора да са отдадени във Вашите проблеми, би трябвало да се уговорите още в този момент.
 

Козирог

Звездите през този ден ще бъдат безжалостни към стеснителните, подготвени да се изчервяват за щяло и не щяло хора. Ако заради своята младост или недовиждане на родителите сте попаднали в тази категория, по- добре не общувайте доста с хората. Дори и най- положителните Ви пориви, ще бъдат грубо осмени.
 

Водолей

Ще изпитате мощно предпочитание през днешния ден да пожалите своя обичан човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то саъвсем скоро... Имайте поради, че доста мъже възприемат жаленето като оскърбление на тяхното достолепие. Преди да дадете воля на възприятията си, убедете се, че Вашата половинка не счита по този начин...
 

Риби

Благоприятен ден за търсене на съдружници и помощници, за водене на договаряния и за сключване на контракти за съдействие. Много сте прозорливи и по тази причина вършиме рационални и действителни проекти, които няма да е мъчно да реализирате в живота. Много прекрасен ден за договаряния с авторитетни хора, евентуални вложители и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте съумели да се затъжите. Ще Ви зарадва известие, получено от друго обитаемо място. Възможно е малко само че прелестно пътешестване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР