Зодия ОвенЗа активните Овни 2019-а ще бъде годината на победите

...
Зодия ОвенЗа активните Овни 2019-а ще бъде годината на победите
Коментари Харесай

Таро картите дадоха прогнозата за 2019-а за всички зодии

Зодия Овен

За дейните Овни 2019-а ще бъде годината на успехите и достиженията! Много от тях ще стартират бизнес или ще придобият нови умения. Не е изключена и промяна на местоживеенето, а повода за това може да е работата.

За тези, които към момента нямат подписан брак са вероятни и промени. Пролетта ще донесе ползотворни запознанства, тъй че е по-добре да се вгледате деликатно в хората, които срещате. Един нов контакт може да се окаже вашата нова половинка или стъпка напред в кариерата. Годината е подобаваща за забременяване.

Зодия Телец

Много пътувания, нови познанства. Така ще протече новата 2019-а за родените под знака на Телеца. По отношение на здравето всичко ще бъде наред. Тези от вас, които нямат сериозна половинка до себе си, може да срещнат своя нов сътрудник. Не пропускайте шанса, който ви се предлага. За фамилните годината е подобаваща за обмисляне на бебе, закупуване на нов дом.

Близнаци

През новата година Близнаците ще бъдат доста дейни, обществени. Основната тематика за тях ще бъде взаимоотношенията с колегата, намирането на нова обич, за тези,които са необвързани. За благополучие, огромна част от търсещите ще съумеят да срещнат своята половинка и даже е допустимо подписване на брак.

Зодия Рак

Вашето мото, уважаеми Раци, ще бъде „ Движението е живот! “. Промени могат да зародят във всички области на живота ви. Новите контакти, които ще създадете могат да повлияят на фамилното ви състояние. Но с цел да се случват по този начин мечтаните от вас промени, ще би трябвало да бъдете по-инициативни. По отношение на любовта и намирането на половинка, бъдете селективни, пазете се от несериозни персони и интриги.

Зодия Лъв

Много неща ще се подобрят за вас. Още през януари ще почувствате позитивните събития. По отношение на любовта и взаимоотношенията ви чака една невероятна 2019-а. Периодът е подобаващ и за бебе. Някои Лъвове ще сменят работата си. 

Зодия Дева

Девите ще се радват на професионален напредък и финансова непоклатимост. Таро картите ви поучават да обърнете повече внимание на здравето си. Новата 2019-а ще бъде година на реализация и себеизразяване. Много Деви ще стартират бизнес, ще придобият нови умения. Някои ще се радват и на появяването на дете в фамилията. Като цяло тематиката за децата ще бъде доста значима за вас. Зодия Везни Хубава година чака и представителите на зодия Везни, някои от които може да сменят местоживеенето си, да ремонтират дома си. Слънцето ще има позитивно влияние през по-голямата част от годината. Късметът и положителното въодушевление ще ви следват. Очакват ви триумфи в кариерата и любовта.

Зодия Скорпион

Ако сте родени под знака на тази зодия, при вас ще има промени в разнообразни аспекти на живота. Това ще се отрази на любовта, работата ви, а може би и на местоживеенето. Ще има опция да подобрите вашето финансово положение, само че в случай че бъдете упорити и не се плашите от дребните пречки. През пролетта не правете прекомерно огромни проекти, с цел да не се провалят.

Зодия Стрелец

Пътувания, поява на дете, образования, чакат представителите на зодия Стрелец. Финансовите трансформации ще стартират за вас още през януари. В умерено движение ще забележите по този начин предстоящите усъвършенствания. Със здравето няма да имате особени проблеми, само че въпреки всичко е желателно да обръщате внимание на храненето си.

Зодия Козирог

За буйните Козирози 2019-а година ще се развива динамично, само че и в позитивна посока. Много от вас ще имат опцията да срещнат своята сродна душа, да сключат брак. Ако в последните месеци финансово не сте били задоволени, това ще премине. Обърнете внимание на здравето, изключително в случай че имате хронични болести. Освен всичко друго, няма да ви липсват и хубави пътешествия.

Зодия Водолей

През 2019-а година ви чакат значими събития, няма да липсват компликации, само че вие ще имате силата да ги преодолеете. Готови ли сте за  обич и по-сериозни задължения? Водолеи, слушайте освен сърцето си, само че и признака на 2019-а – Кафявата земна свиня. Ако търсите нова половинка, ще ви се дават положителни благоприятни условия. Щастието ви ще е цялостно, единствено в случай че любовта ви е същинска.

Зодия Риби

През идващите 12 месеца вие ще бъдете по-активни, отзивчиви и ще измененията кръга от другари. Промените в обществения ви живот ще ви донесат триумфи. През 2019- а е доста значимо да не се претоварвате и да обърнете особено внимание на здравето си.

 

За дамата

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР