Зодиите са символични категории на науката астрология, които представляват различни

...
Зодиите са символични категории на науката астрология, които представляват различни
Коментари Харесай

Кои зодии ги очаква голямо щастие тази есен

Зодиите са алегорични категории на науката астрология, които съставляват разнообразни аспекти на личността и характера на индивида. Те се основават на позицията на Слънцето във въображаемата лента, наречена еклиптика, през другите месеци на годината.

Интерпретацията на въздействието на зодиите и тяхната връзка с държанието на индивида е учредена на астрологични правила, които варират според от съответната астрологическа система и обучение. Тази есен ще донесе правдивост и ще възвърне салдото сред зодиакалните знаци.

Всеки ще получи това, което същински заслужава във всеки аспект от живота. Щастието няма да почука на вратата на всеки зодиакален знак, само че есента предсказва, че има няколко късметлии, които ще получат тази златна опция.

Ето кои зодии ще посрещнат щастието тази есен:

Козирог ще са щастливи тази есен

Есента при Козирога настава с унищожаване на всички насъбрани отрицателни прекарвания и мисли. Тези зодиакални представители ще се отърсят от компликациите и ще създадат път към духовното преоткриване. През есенния интервал е време за Козирозите да открият вътрешната си естетика.

Лошите прекарвания ще останат обратно в предишното. Козирогът ще открие нови сили и сила, с които да се изправят пред компликациите на живота. Тяхната мощ и увереност ще им оказват помощ да открият по-лесно щастието и да намерят смирението, от което се нуждаят.

Щастливи Деви тази есен

 Щастие тази есен

Пред Девите се чака есен, цялостна с обрати и провокации. Очаква се, че през есенния интервал тези зодиакални представители ще загърбят своите съмнения и ще стартират да работят по изоставени планове. Те ще стартират да стабилизират връзките си с околните хора, другари и сътрудници.

През втората половина на есента Девите ще се радват на материално благоденствие. Ще настъпят положителни финансови приходи, както и нови благоприятни условия за професионално израстване. Девите ще бъдат щастливи във всеки аспект от живота – от професионален до съкровен проект.

Щастие за Рак тази есен

Есента приготвя на Рака обилие от промени в съкровен, обществен, професионален проект. Макар измененията и сложните решения да бъдат в основата на първата половина от есента, то през втората половина Раците ще се радват на прочувствен и професионален баланс.

Те ще бъдат оценени и нараснали на работното място. Освен това Раците ще открият евентуални благоприятни условия за вложения, които ще бъдат сполучливи. В любовен проект зодиакалните представители ще се радват на мира и естетика.

Вижте още:

- Красиви мисли за есента;

- Правилните ритуали за триумф и шанс по време на есенното равноденствие.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР