Зодиакалното съзвездие на всеки човек, оказва влияние не само, върху

...
Зодиакалното съзвездие на всеки човек, оказва влияние не само, върху
Коментари Харесай

Виж какъв е стилът на твоята зодия

Зодиакалното съзвездие на всеки човек, оказва въздействие освен, върху персоналния характер и държание, само че и върху главните насоки за стила облекло и желанията в избора му.

Какъв е стила ви, съгласно вашата зодия, научете тук:
1. Овен – те са пламенни фенове на извършването на покупки. Те отдават желание на извънредни и съвместими детайли в дрешника. Жените обичат да са ласкателни за това и избират блестящи стилове.
2. Телец – на него се отрежда първо място в шампионата за комфорт и разкош. Той избират да е в самоуверен и ослепителен жанр.
3. Близнаци - постоянно избират младежкия жанр. Лесно им е да следват новите фешън трендове.
4. Раци – те търсят грациозност и оптимално улеснение. Раците нямат изключително желание към избран жанр. Основната им задача е да наподобяват съществени.
5. Лъв - той обича първокласни облекла, кожи и четина. Най-добрата посока за лъв е в класиката.
6. Деви - те съчетават естествената хубост и функционалност. Те са изцяло безразлични към известните марки. Основното нещо е облеклата им да са с високо качество, комфортни и красиви.

Стилове, съгласно хороскопа
7. Везни - те избират най-идеалните модели и кройки за персонални форми. Те не преследват модата, а в противен случай, основават свои лични трендове.
8. Скорпион – той е най-запален по модата. Най-модерната рокля сигурно ще украси дрешника на дамата Скорпион, без значение каква е цената.
9. Стрелец - те знаят по какъв начин да съчетават несъвместимото, което постоянно притегля вниманието към блестящите им тоалети.
10. Козирог – няма спор, че има вродено възприятие за естетика и дарба да акцентира достолепието си. Той съчетават класика и съблазън, наблягайки най-хубавото в тялото си.
11. Водолеи - те постоянно имат добър усет. Тяхната артистична същина им дава опция, даже най-баналното облекло да се трансформира в блестящо първокласен тоалет.
12. Рибите – те са невероятни фешън дами. Предпочитат облекла в сантиментален жанр, които следват контурите на тялото им. Рибите обичат известни марки и солидни материали. Естествената им хубост не разрешава изображението да бъде вулгарно.
Критериите за избор на облекла и самият метод на носенето им зависи, както от знака на Зодиака, по този начин и от детайлите на всеки човек. Това е изключително видимо в обичаната цветова палитра.

Така, да вземем за пример:
Огнените знаци притеглят всички вероятни нюанси на червеното;
Родените под стихията на въздуха обожават всичко, което лети и силуети, и в цветове. Тяхната прерогатива са размазаните нюанси на светлите тонове;
Земните хора избират всяка тъмна палитра;
Рибите обичат всичко, обвързвано с водата. Следователно цветовете им са синьо или светлосиньо - цветът на водата, зелено - цветът на водораслите и пясъка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР