Зодиакалният знак разкрива силните страни и предизвикателствата пред всяка майка,

...
Зодиакалният знак разкрива силните страни и предизвикателствата пред всяка майка,
Коментари Харесай

Зодиакалният знак разкрива каква майка ще бъде всяка жена

Зодиакалният знак разкрива мощните страни и провокациите пред всяка майка, написа в. "Дейли мейл ", представен от Българска телеграфна агенция.

Според астролозите от уеб страницата "Ребъл съркъс ", зодията дефинира по какъв начин дамата ще отглежда децата си.

Овен (21 март - 19 април)

Овенът пази персоналния си живот и не загърбва срещите с другари. Жената овен е спортна натура и не обича да губи. Често майката трансформира внезапно настроението си, в случай че децата не извършват напътствията й.

Телец (20 април - 20 май)

При майките телци има открита стратегия и те постоянно знаят какво е най-хубаво за фамилията им. Те отглеждат деца с висок морал и крепко стъпили на земята.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Те са в крайник с последните технологии и енергични. Често могат да подронят стабилността на фамилията.

Рак (21 юни - 22 юли)

Жените раци имат присъщ инстинкт за майчинството. Те са напълно отдадени на децата си и са чувствителни, само че са подвластни на настроения. Могат да бъдат покровителствени.

Лъв (23 юли - 22 август)

Майките лъвове са енергични, занимателни и витални. Те умеят да си играят с децата и да разпалват въображението им. За сметка на това, представителките на тази зодия са склонни да драматизират и да вършат огромни проблеми от дребни прегрешения.

Дева (23 август - 22 септември)

Организирани, добре осведомени и практични, майките деви имат някои от най-здравословните привички от всички зодиакални знаци. Децата им обаче постоянно могат да ги възприемат като прекомерно строги.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Майките от този зодиакален знак са свръхтърпеливи и толерантни към грешките на децата си. Те възпитават у дъщерите и синовете си висок морал и нюх към изкуството. Но могат да бъдат непоследователни в държанието си като родители.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионите вършат нещата по личен метод и не се интересуват от мнението на другите за методите им на възпитаване. В фамилията се слуша тяхната дума, само че могат да бъдат фанатици на тематика "контрол ".

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Майките стрелци постоянно търсят завършения и занимания. Те са доста мъдри и предизвикват децата си да четат доста, както и да намират нови благоприятни условия пред себе си.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Вие сте опората на фамилията и всеки се въодушевява от вас, тъй като работите интензивно и постоянно приключвате нещата. Децата Ви гледат на Вас, като на модел за подражателство.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Вие сте свободолюбиви и самостоятелни. Децата Ви са склонни към следване на това държание и постоянно са считани от връстниците си за "чудати ". Майките са и другари на техните синове и дъщери.

Риби (19 февруари - 20 март)

Децата Ви обичат поради способността Ви да им давате безусловната си обич, да ги изслушвате и да сте съпричастни с тях. Винаги ще поставяте фамилията си преди всичко, само че постоянно ще сдържате експанзия в себе си, в случай че нещата не се случват по Вашия метод.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР