ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК ОВЕН (21 МАРТ - 19 АПРИЛ) Източник: Shutterstock Девиз:

...
ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК ОВЕН (21 МАРТ - 19 АПРИЛ) Източник: Shutterstock
Девиз:
Коментари Харесай

Пълен профил на 12-те зодии

ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК ОВЕН (21 МАРТ - 19 АПРИЛ)

Източник: Shutterstock

Девиз: " Аз съм! " ;
Стихия - Огън, качество - кардинален;
Скъпоценни камъни: елмаз, аметист, сардоникс, гранат, червен корал;
Метал - желязо; цвят - червен;
Планета шеф - Марс.

Личност

Вие сте номер едно в зодиака, а нормално успявате да го постигнете и в живота. Първенството на всички места и във всичко за вас не съставлява проблем - постигате го елементарно и естествено.

Лесно се ентусиазирате и можете да увлечете след себе си доста хора, само че би трябвало да има кой да свърши черната работа. Най-сериозният ви тласък за деяние е конкуренцията. Трудно се подчинявате и по тази причина обичате да ръководите, а качества не ви липсват.

Всичко това пренасяте и в любовта, не се оставяте различен да ви управлява. Привличате противоположния пол като магнит. Влюбвате се бързо, мощно и безрезервно, само че и бързо разлюбвате. Способни сте да изпитате огромни пристрастености и още по-голяма ревнивост. Не обичате да получавате отводи, те са по-скоро в положение да ви окуражават в сравнение с да ви обезкуражат.

Когато в любовните взаимоотношения изчезне предизвикването, " тръпката ", то вие губите интерес и стартирате да търсите различен сътрудник. Харесвате новите и рискови действия.

Трудностите не ви плашат, бързате да ги преодолеете. Не можете да стоите на едно място и да не вършите нищо, монотонната и еднообразна работа също не ви харесва. Любовта ви към справедливостта постоянно може да ви забърка в неприятни обстановки, с които елементарно ще се справите.

Вашата мощ е в несекващия ви оптимизъм, религия в личните сили, интензивност и автономия. Най-голямото ви преимущество, само че от време на време и най-големият ви зложелател, са откровеността и искреността.

Качества

Положителни: самостоятелност, храброст, деятелност, самолюбие, любезност, искреност, оптимизъм, въодушевеност, достойнство, възторг, интензивност.

Отрицателни: припряност, нарцисизъм, прибързаност, фамилиарност, податливост към пресилване, неблагоразумие, гневност, несдържаност, деспотичност, доверчивост, липса на такт и дипломатичност.

Външен тип

Мъжът Овен е междинен на растеж, с необятни плещи и добре развита мускулатура. Лице – квадратно, необятно, с добре развити скули; коса – гъста, тъмна; вежди – гъсти, сключени; взор – корав, дръзновен и прям; светли очи; орлов нос; необятна уста със стиснати устни, само че не и тънки; брада – четвъртита и издадена; мрачен тен; особени белези – бенка, белег на лицето; походка – бърза, с леко приведена глава напред; външност – властна, наперена.

Жената Овен е стройна, мощна физически, въпреки че може да наподобява и нежна. Коса – гъста, тъмна или с червеникав нюанс, без безусловно да е натурален, походката е устремена, решителна.

Здраве

По принцип представителите на зодия Овен са здрави и извънредно витални. Най-често имат недоволства от мигрена, невралгии, душевен разстройства. Слаби места - главата, стомахът, зъбите, костната система, бъбреците и очите. За благополучие, рядко боледуват дълготрайно.

Препоръки: да се смъква нервното напрежение, регулярни почивки, да се отделя време за релаксация и да се спи задоволително. Да се управлява и трансформира агресивността.

Храни

Р астения: магданоз, целина, шипка, моркови, орехи, коприва, спанак, чесън.

Хранене: Калорична храна, богата на белтъчини, желязо, калий, фосфор, витамини. Риба, овесени ядки, бобови, житни култури. За всеки знак са подобаващи и растенията, които порастват, зреят в неговия сезон – за Овен това са пролетните зеленчуци и плодове.

Аромати

Канела, лавандула, евкалипт, мускус, мента.

Работа

Области - войска, полиция, спорт, индустрия, техника, компютри.
Професии – офицер, боец, шпионин, бизнесмен, железничар, механик, конструктор, оръжейник, служител на реда, хирург, водач, механик, инженер и други типично мъжки специалности.

Пари

Много са педантични във връзка с финансите си. Нищо не биха създали без да получат съответно възнаграждение, само че в това време не не помнят и своите задължения.

Можете да дадете заем на Овните без никакво безпокойствие – ще го върнат в тъкмо уговорения период, че дори и с лихвите.

Ако шефът ви е Овен не се надявайте на предплатено заплащане за осъществената от вас работа. Благодарение на вродения си сексапил и омагьосване Овните съумяват да отбележат другите празници и годишнини със относително евтини, само че доста практични дарове.

Готови са да похарчат повече единствено за най-близките си и за хора, които доста обичат. За тях домът и фамилията са извънредно значими и се стремят да основават чувство за обилие. Овенът е доста проведен, знае цената си, както и цената на парите изобщо. Склонен е да обсипе обекта на желанията си със скъпи дарове.

Любов и брак

Овните се влюбват ненадейно и стремглаво, от пръв взор. Обектът на възприятията им може с години да е бил в близост и те да не са го забелязали, когато внезапно и без всевъзможен забележим мотив у тях да забушуват усеща и пристрастености. Изразяват мнението си непосредствено до нетактично.

Лесно се изтощават от възприятията си и още веднъж, без забележима причина, може да предпочетат за известно време да останат сами. Овенът рядко изпитва дълбоки усеща, основава повърхностни връзки, които поддържа най-много в свободното си време.

Влюбеният Овен е същински джентълмен – той желае безусловно да потвърди, че е мъжът на живота ви. Ако обаче не сте впечатлили Овена на часа, то в никакъв случай няма да го впечатлите, та даже и да се появите със златни венци на главата си.

Овните основават смейство единствено по обич и единствено след дългогодишни и изяснени взаимоотношения. Такива допотопни усеща като " скрупули на съвестта " Овенът не е в положение да изпитва и по време на фамилния си живот не се лишава от извънбрачни връзки. Добрата вест е, че с Овена никога няма да скучаете. Те печелят добре, обичат комфорта и се стараят да го обезпечат на околните си.

Овенът е огнен, само че и сантиментален. Той основава пред обекта на желанията си един съвсем съвършен собствен облик, само че е добре да помните, че за Овена неговите ползи си остават преди всичко.

Подходящи сътрудници

В младежка възраст най-подходящи за Овена са другите 2 огнени знака – Лъвът и Стрелецът. Тогава най-важни за него са приключенията и удоволствията и не е желателно да основава семейство в този интервал.

Със съзряването навиците и ценностната система на Овена се трансформират и Овенът става съчетаем с Козирога и Девата – те са доста практични и доста потребни на Овена – в този миг той влага по-малко сила в секса и повече в кариерата си.

В зрелост, което е половината цикъл на Уран, Овните стартират да се самоконтролират и лека-полека да преодоляват негативните си черти. В този миг те доста добре си пасват с Везните и Близнаците, които са интелектуални знаци.

Секс

Овните са експанзивни и не са нужни доста старания с цел да ги предразположите към секс. Ако един път провокирате пристрастеностите му, задоволително е по-често да му попадате пред погледа, с цел да поддържате тонуса. Овните обичат да вършат секс на ярко и с отворени очи.

За Овена изключително значими са началото и края на целия развой, може да не е дълготрайно, само че би трябвало да е постоянно – в случай че не 3 пъти дневно, то най-малко всеки ден. Повечето Овни са хипер-сексуални.

Овенът е дейната страна в секса, даже в кулминационния миг не не помни личното си АЗ и толкоз доста се увлича, че физическото наслаждение изпреварва духовното.

Сексуалната игра при него протича бързо и дори при 2-рия и 3-тия път продължава да е бърз и стремителен. Той е толкоз деен, та основава усещането, че ще получи инфаркт още преди да е приключил действието.

Мъжете издават неподобяеми стонове, а дамите доста постоянно си присвояват мъжката роля. Марс ръководи Овена и той се стреми да заеме челно място и в леглото. Сам избира колегата си и го нападна с разнообразни тактики – ненадейно или по обиколни пътища.

Овенът обича разнообразието в секса и обича да му приказват благи думи по време на акта. Силно се възбужда от мека светлина и нежна музика. По-добре е да започнете любовната игра по-късно, когато Овенът към този момент ще е изразходвал част от безграничната си сила.

Ако Овенът ви заподозре в невярност, ще стартира да ревнува и с цел да се защищити най-вероятно пръв ще ви иневери. Ако желаете да избегнете сходна обстановка, напомняйте му по-често за възприятията си, придружавайте го постоянно и на всички места и го оставяйте да споделя проблемите си.

Известни персони

Томас Джеферсън, Ото декор Бисмарк, Хрушчов, Емил Зола, Бах, Винсент ван Гог, Леонардо да Винчи, Франциско Гойя, Чарли Чаплин, Питър Устинов, Марлон Брандо, Жан Пол Белмондо, Джродано Бруно, Линда Гудман.

 

ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК ТЕЛЕЦ (20 АПРИЛ - 20 МАЙ)

Източник: Shutterstock

Девиз: " Аз владея! " ;
Стихия - Земя, качество - неподвижен;
Скъпоценни камъни: сапфир, аквамарин, ахат, тюркоаз;
Метал - мед; цвят - зелен;
Планета шеф - Венера.

Личност

Вие сте спокойни и уверени в себе си хора. Традиционалисти сте и измененията не са по усета ви. Имате мощно изразено възприятие за благосъстоятелност, с което е добре да не прекалявате. Освен това, отдава ви се да материализирате концепциите си под формата на стихове, картини, музика или просто в красиво спретнат дом.

Ако съумеете да превърнете от дарбите си в професионално занятие, ще се чувствате отлично. Най-често успявате да се реализирате по този начин, че да получавате пари за работа, която правите на драго сърце.

Вие не сте от най-приказливите, само че кажете ли нещо, държите на думата си и го превръщате в действителност и хората в действителност ценят това качество у вас. Постоянни сте, няма спор, само че освен в убежденията, а и в заблудите си.

Когато сте си наумили нещо е доста мъчно да ви разколебаят - дебелоглав сте. Но по тази причина успявате и да доведете до сполучлив край всичко, с което се захванете. В любовта може да бъдете въплъщение на идеалния сътрудник (партньорка), и очаквате от другите цялостно отдаване и лоялност. Обичате да ви глезят и да сте заобиколени от хубост и разкош.

Качества

Положителни: жизнеспособност, успокоение, упоритост, самообладание, угодливост, преданост, системност, артистичност, благозвучност.

Отрицателни: дебелоглав, тромавост, опърничавост, мнителност, отмъстителност, ревност, равнодушност, благосклонност към личните недостатъци, сластолюбие.

Външен тип

Мъжът Телец е междинен на растеж, с съразмерно развито тяло. Има здрав врат и плещи, гръдният панер и вратът са необятни и мощни. Лицето е необятно, с добре развити скули; косата нормално е тъмна, чуплива или къдрава, само че има и руси, светли видове. Очита са светли за светлите видове, и тъмни - за тъмните. Веждите са гъсти, носът е огромен с необятни ноздри; устата - огромна, брадата е добре оформена; походката – спокойна, уверена.

Жената Телец е склонна към напълняване, със крепко тяло, необятни бедра. Лицето е красиво и добре поддържано. Има гъста и чуплива коса, кестенява или златиста на цвят. Очите са тъмни, влажни и изразителни. Уста е огромна, със сочни устни.

Здраве

Телците се радват на положително здраве, само че когато заболеят, заболяванията са продължителни, с затруднения, могат да станат хронични. Възстановителните процеси протичат постепенно, само че несъмнено.

При представителите на знака Телец се следи занимателен продан на веществата, което автоматизирано води до струпване на мазнини и цялост при прекалено или нерационално хранене.

Особено внимание би трябвало да се обръща върху храненето на децата Телци – да не се насилват да ядат, да се хранят единствено когато са гладни, да се сътвори режим на хранене.

При възрастните съществува податливост да злоупотребяват с храна по време на прочувствени паники, депресии. Слабо място е щитовидната жлеза. Типични болести: диабет, ангини, катар, базедова болест, интервенция на сливици.

Препоръки: В менюто да се включат храни, богати на йод, да не използват вода по време на ястие. Да се хранят уравновесено, да съблюдават диета, да поддържат контакт с Природата – екскурзии, почивки.

Храни

Растения: пролетни зеленчуци и плодове.

Хранене: В менюто наложително да се включат хранителни артикули съдържащи йод – риба и рибни артикули, морски блага, йодирана сол. Освен това млечни артикули – сирене, кашкавал, мляко. Подходящи са и всичи пролетни зеленчуци. Плодове - череши, ябълки, авокадо, банани, вишни, праскови, круши, фурми, малини, ягоди.

Аромати

Tежки, които ухаят на цветя – жасмин, магнолия, люляк, карамфил.

Работа

Области - финансови и застраховтелни институции, селско и горско стопанство, естествознание, биология, изкуство, просвета.

Професии – банкер, брокер, търговец на мебели или недвижими парцели, селскостопански служащ, млекар, цветар, притежател на ресторант, готвач, музикант, артист, медицински служащ, биолог, ботаник и други

Пари

Телецът държи шампионата във връзка с парите – той в никакъв случай няма да пропусне облагата си и няма да похарчи всичко. Обича да живее в комфорт. В същото време, във връзка с ежедневните си потребности Телецът не е придирчив – умее да се любува на напълно елементарни неща.

Той е великодушен към околните си. Ако връзките ви с Телец са в задоволително напреднал етап, можете да поискате от него всичко. Това няма да го затрудни, а в противен случай, ще се почувства благополучен от това, че можете да разчитате на него.

Дори и да не сте напълно близки с Телеца, в никакъв случай не му казвайте, че нищо не ви би трябвало, тъй като ще го лишите от опцията да изрази възприятията си.

Представителите на земните зодии показват страстите си по земен метод – с подарък или като ви доставят някакво наслаждение. Оставете ги сами да изберат нещо за вас и ще останете изумени от вродения им жанр и нюх за хармония и естетика.

Любов и брак

Ако ви притегля мъж Телец, пригответе се за дълга и методична блокада. Най-напред би трябвало да изглеждате добре, да се държите почтено, да сте практична и добра стопанка. Няма да е зле, в случай че умеете да готвите вкусни ястия и в случай че домът ви е обзаведен с усет.

В случай, че отговаряте на всички тези условия, може да очаквате до няколко месеца Телецът да ви сложи брачната халка. Ако пък не отговаряте, то би трябвало силата ви да е в секса – ще го покорите, дори и да не можете да изпържите едни яйца.

Да предизвикате интереса на дамата Телец си е сложна работа. Тя в действителност изисква цялото ви внимание, високо интелектуално равнище и перспективно мислене.

Подходящи сътрудници

В младежка възраст най-подходящи за Телеца са другите 2 земни знака – Козирога и Девата. Те търсят инцидентни, необвързващи и прочувствени връзки.

В междинна възраст Телецът може да откри положително подобие с Близнаци и Овен. Близнаците ще го привлекат с интелекта си, Овенът – с енергичността. Телецът е земен знак и доста ще им помогне да проучват живота си и да трансформират бъдещето си.

В зрелост Телецът е подготвен за дълбоки идеалистични и духовни връзки. В този интервал може да преживее трогателен романс със Скорпион.

Секс

Доста време и старания ще ви трябват, с цел да вкарате Телеца в леглото си. От една страна той е доста любвеобилен, от друга - придирчив.

След като Телецът ви забележи ще би трябвало много да се потрудите – да поддържате диалог на задоволително високо равнище на разнообразни тематики, да покажете положително възприятие за комизъм и светкавична мисъл преди да се оформят взаимни проекти за близкото бъдеще.

Телецът не обича спонтанния секс, той избира умерено да избере подобаващото време и място, да си вземе душ, да се разположи комфортно и едвам по-късно е подготвен да одобри ласките ви.

Не се впуска в непотребни акробатики и фантасмагории, само че по тази причина пък ще се развихря дълго и елегантно. Телецът има потребност от непрекъсната непосредственост, деликатност и целувки. Трябва да усеща топлината на тялото ви, трепета на ръцете ви.

Телецът не е податлив към невярност. Към сходна постъпка може да го предизвика единствено и само държанието на колегата му – прищявки, непрестанно изменящи се настроения, прояви на отчуждение или на прекомерно завладяващи страсти.

Ако желаете да задържите дълго време Телеца, постарайте се да бъдете оптимално добронамрени и откровени. Телецът високо прави оценка деянията на преданост в сложен миг. Ако приемете компликациите философски и без да мрънкате, ще можете да разчитате на Телеца до края на дните си.

Известни персони

Барбара Стрейзанд, Ела Фицджералд, Шер, Йехуди Менихин, Лили Иванова, Борис Христов, Чайковски, Прокофиев, Шекспир, Балзак, Фройд, Кант, Витгенщайн, Карл Маркс, Робеспиер, Хитлер, Жириновски, Сефариал.

 

ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК БЛИЗНАЦИ (21 МАЙ - 20 ЮНИ)

Източник: Shutterstock

Девиз: " Аз мисля! " ;
Стихия - Въздух, качество - подвижен;
Скъпоценни камъни: берил, кехлибар, ахат, златист топаз;
Метал - живак; цвят - жълт;
Планета шеф - Меркурий.

Личност

Вие сте много спорна персона и в действителност е знамение по какъв начин успявате да се справите с всичките си вътрешни несъгласия и търсения. Промените и непрестанните метаморфози са вашия непокътнат знак.

И без значение, че с вас в никакъв случай не е скучно, непрекъснатата ви неопределеност малко плаши хората, тъй като не знаят какво могат да чакат от вас. Несъмнено блестящият ви разум и способността ви да реагирате незабавно във всяка обстановка ви дават доста скъпи преимущества.

Ако съумеете да ги впрегнете в работа, бихте могли да постигнете блестящи триумфи в специалността. Най-добре можете да се визиите в областите, където се желае бърз разум и умеене да се контактува с разнообразни хора. Ваше занятие може да стане словото, само че не трябва да злоупотребявате с него.

Любовният ви живот минава вероятно в едно непрекъснато търсене на подобаващия сътрудник. Вие сте способни да обичате няколко мъже (жени) по едно и също време, въпреки че е мъчно да обясните (дано да не ви се налага) по какъв начин е допустимо това. Имате потребност от сътрудник, който да ви изслушва и схваща, да почита персоналното ви пространство и независимост.

Качества

Положителни: предприемчивост, жизнеспособност, контактност, почтеност, доброжелателност, словоохотливост, демократичност, незаинтересованост, досетливост, маневреност, духовитост.

Отрицателни: припряност, приказливост, несериозност, раздразнителност, двоякост, неустановеност, колебливост, непрактичност, любознание, еснафщина.

Външен тип

Мъжът Близнаци е междинен или висок на растеж, със едва тяло. Ръцете и краката са издължени, до момента в който приказва оживено жестикулира. Лицето е едва, с високо изразено чело, с акцент в региона над веждите. Носът е подострен, стеснен, устата е приблизително, устните са тънки, от време на време стиснати. Косата е кестенява, с тъничък косъм, очите кафяви или зелени, преносими, походката – бърза.

Жената Близнаци е стройна, със тънко тяло, тесни бедра. Лицето е ярко, допустимо е да има лунички. Има светла и права коса, нормално я носи дълга. Очите са дребни, живи. Устата им е неголяма, със тънки устни. Има продължен врат и дълги пръсти на ръцете.

Здраве

При Близнаците се следи доста бърз продан на веществата, което води до огромен разход на О2 в кръвта. За да не се задържат отпадъчни артикули в в нея, би трябвало да се диша надълбоко, с цел да доставя задоволително О2 в кръвта.

Слабо място се явява нервната система и като разследване могат да се следят заболявания на нервна почва. Приемането на калций с храната води до понижаване на възбудимостта на нервната система. Друго едва място са дробовете, раменете и ръцете. Типични болести: ангини, пневмонии, бронхити, туберкулоза, бронхиална астма.

Препоръки: Да дишат чист въздух, да прекарват повече време навън, да се движат, да спортуват, да не пушат цигари и да заобикалят задимени пространства.

Храни

Р астения: круши, пъпеши, лимони, царевица, лешници, леща, копър.

Хранене: Препоръчват се млечни артикули, сирене, кашкавал, яйца, моркови, орехи, храни, богати на фосфор, калций, витамини B, C, D, E. Всички житни растения, целина, бобови култури, цветно зеле, зелен грах, моркови.

Аромати

Нарцис, зюмбюл, теменужки, кедър.

Работа

Области - информация, реклама, медии, обучение, търговия, издателска активност, техника, лингвистика, посредническа активност, превоз.

Професии - рекламен сътрудник, публицист, радиоводещ, представител, пощальон, медиатор, издател, библиотекар, секретар, публицист, преводач ефирен или радиотехник и други

Пари

Близнаците просто умеят да " вършат " пари. Те са родени далавераджии и от надалеч подушват кое може да им донесе облага. Но по този начин както ги печелят, по този начин ги и харчат – с обсег! Няма Близнак, който да не може да измисли най-малко 10 „ относително законни ” метода да ви измъкне парите. И в случай че не си отваряте очите на 4 ще го направи, до момента в който се усетите.

В началото на всяка своя сантиментална връзка Близнакът е кадърен да похарчи целият си месечен приход, че дори да влезе и в задължения единствено с цел да наподобява по-значителен и по-благополучен в сравнение с в действителност е. Кога ще се оправи с тази финансова контузия е напълно различен въпрос.

Най-добър сътрудник за Близнака е човек с минимални потребности и то освен, тъй като той нормално няма непрекъснати приходи, а тъй като съгласно него най-важното фамилно обвързване е непрестанно да се спретват купони, където да изтича фамилния бюджет.

Любов и брак

Близнаците са очарователни и към тях непрестанно има " влюбени до уши " почитатели/ки. Те би трябвало да знаят обаче, че да се ухажва противоположния пол, да се сипят благи думи и обезоръжаващи усмивки за Близнаците е толкоз естествено, едвам се хранят и дишат. И всичко това напълно не значи, че Близнаците ви отвръщат с реципрочност или че към този момент сте ги омагьосали. Те може дори да не са ви забелязали.

Най-добрият метод би бил да се деянията като добър слушател, да показвате непрекъснатото си удивление от тях, да ги гледате със светнал взор и тогава съществува действителна опция Близнакът освен да ви забележи, ами и да се задържи в близост за известно време.

Близнаците харесват ярките, знойни и колоритни персони. Те са цялостни с хрумвания, като на моменти даже се удивляват на тяхната неизпълнимост. За да привлечете вниманието на Близнака, би трябвало да сте загадъчни и невероятни – те се интересуват от неизвеството повече от всичко.

В случай, че сте решили да свържте живота си с Близнак, не забравяйте – той в никакъв случай няма да спре да се заглежда по други обекти, в никакъв случай няма да надживее пубертета. До края на живота си ще би трябвало да го обгрижвате, да го придружавате по купони и... да го преобличате, с цел да не настине.

Все отново има метод – това е взаимното доверие, общия бизнес, хубавичко управническа ръка от ваша страна. Ако не съумеете да го убедите, че сте екип, той просто ще смени посоката.

Подходящи сътрудници

Близнаците могат да се схванат с безусловно всички с помощта на вродената си хамелеонщина.

В младежка възраст най-добре си пасват с Везните и Водолея. Те също са въздушни знаци, тъкмо толкоз повърхностни, непостоянни и свободолюбиви.

В междинна възраст Близнаците леко се успокояват и намират общ език с Телеца, който им дава другарство и непоклатимост и Овена, който съумява да им наложи своето АЗ.

В зрелия си интервал Близнаците са много напреднали в интелектуалното си развиване и са стигнали до несъмнено равнище на самоконтрол. Това е моментът, в който може да има добър синхрон със Скорпиона.

Секс

Можете да впечатлите Близнака единствено, в случай че имате забележително самочувствие, в случай че не му обръщате внимание или реагирате на закачките му с неуважение, в случай че не взимате самодейността в свои ръце и дори очевидно да не го забелязвате. За Близнаците това е отвратително и те стартират да се въртят в близост ви като същински спътници до момента в който не се окажете в леглото им.

В секса харесват опитите и разнообразието. Харесва им да ги докосвате " в придвижване ", дългите любовни игри, еротичните разтривки и нежни отнесени диалози в свободното време, където вие сте най-вече слушател. Трябва да го държите в напрежение, с цел да не ви изневерява. Сигурността убива тонуса на Близнака и той губи интерес към съответния обект.

Известни персони

Мерилин Монро, Пол Макартни, Боб Дилън, Вагнер, Р.Щраус, Григ, Пушкин, Платон, Блез Паскал, Томас Юнг, Томас Ман, Данте Алигери, А.К.Дойл, Кришнамурти, Джон Кенеди, Джордж Буш, Че Гевара, Тито, Георги Димитров, Петър Стоянов, Симеон Сакскобурготски.

 

ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК РАК (21 ЮНИ - 22 ЮЛИ)

Източник: Shutterstock

Девиз: " Аз усещам! " ;
Стихия - Вода, качество - кардинален;
Скъпоценни камъни: селенит, изумруд, лунен камък;
Метал - сребро; цвят - синьозелен;
Планета шеф - Луна.

Личност

Обикновено сте малко стеснителни и плахи, само че когато се почувствате измежду другари, елементарно се отпускате. Имате богата фикция и толкоз фини сетива, че даже и най-малката смяна в ситуацията може да провокира какофония у вас.

От друга страна притежавате блестящо изразено възприятие за комизъм и се стремите даже и в най-трудните моменти да намерите нещо радостно. В положение сте настойчиво да преследвате обичания човек, намирайки хиляди способи да му покажете възприятията си.

Трудно преживявате всяка разлъка, огъня на възприятията остава още дълго да тлее в душата ви. Изобразителното изкуство и изключително музиката, са сфери, в които може да изразите фантазиите си и да забравите за неволите.

Макар да обичате флиртовете, вие се стремите към брак, търсите индивида, с който да прекарате остатъка от живота си. Изключително предани сте към най-близките си другари и членове на фамилията, във ваше наличие те се усещат сигурни и предпазени.

И с право - бихте отдали цялата си сила и мощ, с цел да ги закриляте при нужда. Нуждаете се от постоянна демонстрация на внимание от страна на околните и спокойна фамилна и работна атмосфера.

Качества

Положителни: интуитивност, вежливост, емоционалност, сензитивност, доста добра памет, живо въображение, възприятие за комизъм, обич към родината.

Отрицателни: нервност, колебливост, мудност, отмъстителност, мистериозност,свръхчувствителност, егоцентризъм, тъмно въодушевление, скръжавост.

Външен тип

Мъжът Рак - има два блестящо изразени вида Раци.

Първи вид – Луна - овално лице, гладка кожа, необятна усмивка, кръгли очи детско изражение. Тяло цялостно, едро, като цяло ярък вид – очи, кожа, коса – светлокестенява.

Втори вид – Рак - лице насечено, с изразени скули, намерено изпъкнало чело, подписани вежди, очи дребни, раздалечени. Като цяло изгледа на лицето е забавен, завладяващ, зъби – криви, издадени или разместени, с някакъв недостатък. Тяло кокалесто, мощно, с необятни плещи, ръце и китки - дребни или доста огромни. Тъмен загар, постоянно се следи оплешивяване начело.

Жената Рак е склонна към напълняване когато стане на междинна възраст, има добре изразен бюст или липса на подобен, стеснен ханш, дълги ръце и крайници, здрави нокти, очи – огромни, изразителни и красиви.

Здраве

Обмяната на веществата при Раците зависи от положението и количеството на течностите в организма, най-уязвимите места са лимфната система, потоотделящите жлези, стомаха.

Повишената прочувствена възбудимост води до психо-соматични заболявания в органите под ръководството на Рака – колит, язва, гастрит, нервозен корем. Като цяло недобро здраве, ниски съпротивителни сили.

Повишеният вкус или нередовното хранене може да докара до нарушавания в действието на жлъчката. Слабо място - стомахът, гърдите, черният дроб.

Препоръки: Да се укрепва нервната система, да се понижат негативните страсти, интензивно придвижване, с цел да се засилва циркулацията на течностите в организма. Да се употребява храна, която не натоварва работата на жлъчката. Дълбок и задоволително нескончаем сън.

Храни

Растения: зеле, краставици, тиква, картофи, ряпа, маруля, любеница.

Хранене: риба и рибни артикули, морски блага, млечни артикули, плодове, прясно и кисело мляко, ръжен самун, ориз.

Аромати

Акация, магнолия, лилия

Работа

Области - история, археология, зоология, филантропична сфера, финанси, морско дело, хранително-вкусова индустрия, снимка

Професии - дилър, финансист, банкер, сътрудник недвижими парцели, домоуправител, проектант, експерт по вътрешен дизайн и обзавеждане, фотограф, художник, историк, психолог, биолог, морски специалности – капитан, моряк, риболовец, лоцман.

Пари

На Раците не трябва да се предлага прекомерно огромно заплащане и бързи резултати, тъй като това ги прави мнителни. Ще решат, че е неестествено и дори, че има нещо незаконно.

От Раците не може да се чака алтруизъм или предпочитание за опити. Те доста ясно и тъкмо си показват каква част от богатствата им се поставят и освен това е желателно да ги получават последователно, с цел да знаят, че имат вероятности.

Раците не обичат резултати, които се получават внезапно. В персоналния живот е добре да бъдат предизвикани да вършат по-широки жестове за някого, тъй като по този метод те се усещат мощни и положителни.

Любов и брак

Раците са много стеснителни и затворени. Колкото повече се стремят да наподобяват впечатляващо на външен тип толкоз са по-комплексирани. Мълчаливи са и никога не биха взели самодейността в свои ръце.

За да реализирате дълги и съществени връзки с Рак ще ви се наложи много време да играете ролята на положителната самодива – да не натрапвате желанията и претенциите си. Първоначално пробвайте лек и неангажиращ диалог. Опознайте средата и хората, с които поддържа връзка. Отношението му към вас съвсем напълно ще зависи от тяхното мнение.

Раците харесват скромните хора, които не влизат в разногласия с тях. В същото време, колкото и парадоксално да звучи, те почитат точно хора, имащи лично мнение по световните житейски проблеми. Идеалният вид би бил, в случай че отстоявате мнението си рядко, само че твърдо.

Ракът безусловно ще оцени рационалното мислене, скромността и деянията на обвързаност към дома и фамилията. Когато усетите, че Ракът стартира да се привързва към вас не бързайте да го въведете в личната си компания, взаимоотношенията ви ще се развият добре, в случай че се виждате по-често и то уединено.

Идеалният сътрудник съгласно раците е работлив, пестелив и пестелив, той би трябвало да има неговите духовни стремления, визии, ползи и хрумвания и безусловно всичко това да лежи върху взаимно доверие.

Подходящи сътрудници

В младежка възраст за Рака са най-подходящи Скорпиона и Рибите – те изискват близки, дълбоки, прочувствени връзки.

След това Ракът малко трансформира преценките си, става по-разкрепостен и намира съгласуемост с Близнаци и Дева. Тези два знака са много енергични и елементарно преодоляват неврастеничността на Рака.

В зрелост Ракът би трябвало да се опита да си наложи висока степен на самоконтрол. Тогава ще откри съгласуемост с Козирога, който е високоорганизиран и двамата елементарно ще осъществят задачите си.

Секс

Ако желаете да съблазните Рак не бъдете нападателни. Много по-голям резултат биха имали „ инцидентни ” докосвания и неангажиращо държание. Трябва да прецените момента и да дадете опция на Рака да се усеща комфортно, тъй като при първите полови контакти той ще бъде много вцепенен.

Раците избират класиката в секса, подготвени са да преотстъпят водещата роля на колегата. Обичат деянията на деликатност и целувките. Впечатляват ги стилното долни дрехи и изящните аксесоари. Ракът е сензитивен и всичките му дейности зависят извънредно доста от прочувствената конфигурация.

Той търси схващане, утвърждение и поддръжка. Ако ги получи е в положение да прави секс по-често от Овните и по-разнообразно от Близнаците. Но би трябвало да бъдете извънредно деликатни – задоволителна е даже една несъответствуваща (макар и справедлива) дума, наърняваща мъжкото му себелюбие и Ракът ще върви тъмен и ядосан седмици наред, лишавайки от от деликатност и себе си и вас.

Нека първата крачка бъде ваша, тъй като Раците не познават думичката „ извинявай ”. Класическият Рак просто ще мрънка, ще сумти, ще се сърди и ще търси аргументите за нещастието си на всички места другаде, само че не и у себе си.

Сексът е една от най-силните ви връзки с Рака. В случай, че постигнете естетика и се преценявате с желанията му, Ракът ще е ваш до края на живота си. Ако на всичкото от горната страна приемете безусловно неговите прищявки, променливи настроения, непредвидени експлоадирания и податливост към самосъжаление, то Ракът в никакъв случай няма да ви изневери.

Известни персони

Васил Левски, Петър Дънов, Иван Вазов, Елин Пелин, Димитър Димов, принцеса Даяна, Рембранд, Рубенс, Шагал, Ел Греко, Дега, Маяковски, Петрарка, Лафонтен, Ж.Санд, Екзюпери, Хемингуей, Лайбниц, Русо, Джузепе Гарибалди, Луис Армстронг, Джина Лолобриджида, Михаил Левин, Павел Глоба.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР