Знаменитостите имат всичко, нали? Изглеждат страхотно, имат купища пари и се къпят

...
Знаменитостите
имат всичко, нали? Изглеждат страхотно,
имат купища пари и се къпят
Коментари Харесай

10 звезди и техните телесни недъзи

Знаменитостите имат всичко, нали? Изглеждат ужасно, имат купища пари и се къпят в популярност. Понякога са толкоз ослепително красиви, че ни карат да се чудим дали изобщо са от този свят.

Вярвате или не, само че и те са елементарни хора като нас. Със същите паники, неприятности и наслади, че даже и с дребни физически недъзи. Да, добре разбрахте – те наистина имат такива проблеми – щръкнали уши, деформирани пръсти, друг цвят на очите.

В листата събрахме имената на 10 известни персони от света на модата, киното, музиката, които са обединени и от нещо друго – техните телесни деформации. Те потвърждават, че недъзите им не са пречка към пътя на триумфа, те просто ги вършат още по-уникални.

10. Каролина Куркова – без пъп

A post shared by Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

Чешката красавица Каролина Куркова е известна с две неща. На първо място, тя е сред неотразимите ангели на Victoria’s Secret. Вторият факт е малко по-странен: моделът няма пъп.

9. Кеша – родена с опашка

A post shared by Kesha (@iiswhoiis)

Американската поп звезда Keша шокира с откровението, че се е родила с опашка. Анатомичният тумор, който всеки зародиш има, изчезва още по време на вътреутробното му развиване, само че в някои редки случаи бебетата се раждат с него, както се е случило с певицата.

8. Холи Бери – шест пръста

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Шоколадовата красавица Холи Бери се ражда с шест пръста на всеки крайник. В медицината този недостатък се назовава полидактилия. Обикновено непотребният пръст се премахва веднага след раждането.

7. Винс Вон – деформиран палец

A post shared by Vince Vaughn (@vincevaughnfan)

Когато бил на 17, артистът Винс Вон претърпява злополука, при която губи върха на десния си палец. Актьорът постоянно се майтапи, че деформацията му припомня на пенис с нокът.

6. Дженифър Гарнър – несъразмерни пръсти

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Актрисата страда от положение, наречено брахиметатарзия, вследствие на което един от пръстите на краката става твърде къс или се застъпва.

5. Дензъл Уошингтън – деформирано кутре

A post shared by Denzel washington (@alldenzel)

При игра на баскетбол като дете Дензъл чупи кутрето на едната си ръка. Актьорът по този начин и не получава съответно лекуване и пръстът му зараства под чудноват ъгъл.

4. Елизабет Бъркли – разнообразни очи

A post shared by Elizabeth Berkley Space (@elizabethberkleyspace)

Американската актриса Елизабет Бъркли по рождение страда от хетерохромия – положение, при което цветът на очите е друг.

3. Дарил Хана – без част от показалеца

A post shared by Daryl Hannah (@dhlovelife)

Актрисата Дарил Хана губи част от палеца на лявата си ръка още като дете. Оттогава тя върви с протеза на публични места, само че споделя, че в всекидневието си не се тормози да върви и без нея.

2. Аштън Къчър – ципа на пръстите

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Чаровникът Аштън Кътчър има два слепени пръста на единия си крайник. Актьорът освен, че не се тормози от минуса си, но винаги търси мотив да го покаже на всеки, който се поинтересува.

1. Джерард Бътлър – разнообразни уши

A post shared by Gerard Butler (@gerardbutler)

Едното ухо на Джерард Бътлър е очевидно по-щръкнало от другото поради интервенция, която артистът претърпял като дребен.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР