Знаменитостите често се обвинявани, че са прекалено студени и избягващи

...
Знаменитостите често се обвинявани, че са прекалено студени и избягващи
Коментари Харесай

Кои са звездите, които не парадират с известността си?

Знаменитостите постоянно се упреквани, че са прекомерно студени и избягващи срещи с почитателите си.

Но има изключения от правилото.

Те се усмихват, разрешават да бъдат докосвани и снимани с телефони, дават подписи без проблем. Райан Гослинг Фен го вижда на гала за довеждане докрай на магистърска степен. Гослинг седял като редови посетител, нямал защита, бил ухилен и другарски надъхан. Аплодирал всички завършващи. "Толкова се зарадвах, че стопирах да аплодирам и да викам, просто го гледах учуден, че е толкоз покрай мен ", добавя почитателят.

Гордън Рамзи Култовият кулинар, прочут с избухливия си манталитет, се разхождал умерено на презентация на книга. Когато негов обожател го среща, Рамзи се стопира и организира общителен диалог за няколко минути. "Той беше толкоз земен, нищо общо с облика от малкия екран ", споделя фенът.

Рене Зелуегър Доброволка, която избавя животни след урагана Харви, който удари Тексас, напомня срещата си с актрисата. Рене отива в спешния център, с цел да попита дали може да бъде потребна с нещо. Тя става доброволец и работи наедно с останалите хора. Единственото, което я откроява, са дългите ръкави и голямата шапка, защото кожата й е прекомерно бяла и преразположена към изгаряне.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР