Знаменита актриса даде показания, след като бе обвинена, че е

...
Знаменита актриса даде показания, след като бе обвинена, че е
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу: Не съм блъскала скиор на писта в Юта

Знаменита актриса даде показания, откакто бе упрекната, че е потрошила възрастен мъж по време на ски.

Гуинет Полтроу разгласи пред съда, че е почтена за ски случая, при който пострада 76-годишен мъж. Тери Сандерсън твърди, че звездата го е блъснала със ските си на писта в Юта, а в следствие той е получил мозъчно разтърсване и няколко счупени ребра.

Случката е отпреди 7 години. Мъжът е завел иск за 300 000 $, а съгласно отбраната му - звездата е напуснала мястото на случая, без да окаже помощ на потърпевшия. Пред съда носителката на " Оскар " разгласи, че е почтена и че в действителност Сандерсън е този, който е предизвикал случая, съобщи NOVA.

" Както си карах ски, усетих, че две ски се вмъкват сред моите и карат краката ми да се раздалечат. После усетих нечие тяло да се притиска в моето. Издаваше чудноват, ръмжащ тон, пробвах се да осъзная какво се случва. Помислих си – това някаква смешка ли е? Или някой се пробва да направи нещо извратено? Съчувствам на господин Сандерсън, наподобява е имал в действителност сложен живот. Но не аз предизвиках този случай. Така че не мога да бъда упреквана за това, което му се е случило по-късно ", споделя тя, написа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР