Знамение ли е?! Витлеемската звезда ще изгрее отново на 21

...
Знамение ли е?! Витлеемската звезда ще изгрее отново на 21
Коментари Харесай

Витлеемската звезда ще изгрее отново на 21 декември 2020 г.

Знамение ли е?! Витлеемската звезда ще изгрее още веднъж на 21 декември 2020 година Съвпадът на Юпитер и Сатурн, като този при раждането на Иисус Христос, ще освети небесния свод по време на зимно слънцестоене. За първи път от 2020 години насам Юпитер, които въплъщава ключа към триумфа, щастието, пътя в живота и господарят на кармата Сатурн, ще са в прецизен съвпад.
Затова астролозите чакат дните до Рождество Христово да са изпълнени с чудеса. Според тях небесата ни дават късмет, който за нищо на света не трябва да пропущам.

Според астролози новият изгрев на Витлеемската звезда дава нов подтик на човечеството. Те поучават да посрещнем 21-вия ден на декември с молитвата „ Отче наш “.

Звездата на Христовото рождество се появила преди 2020 години. Тя е отвела влъхвите до новородения Иисус. Съединението на Сатурн и Юпитер е показало на мъдреците от Вавилон мястото, където Божият наследник се е родил. Католиците ги назовават Каспар, Мелхиор и Балтазар. Според Евангелие от Матей Витлеемската звезда е блестящо небесно тяло. От нея те разбрали, че ще се роди „ Цар на Юдея “ и се отправили на път към Витлеем, с цел да го почетат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР