Знамената се веят наполовина в цяла Финландия в сряда, докато

...
Знамената се веят наполовина в цяла Финландия в сряда, докато
Коментари Харесай

Финландия скърби за ученик, убит при стрелба в училище

Знамената се веят на половина в цяла Финландия в сряда, до момента в който нацията скърби за гибелта на 12-годишно дете при пукотевица в учебно заведение, за която полицията сподели, че е осъществена от сътрудник шестокласник.

Други двама възпитаници от учебно заведение Виертола, също на 12 години, са били тежко ранени при нападението във вторник, споделиха болнични чиновници и полиция. Нямаше настояща информация за здравното им положение рано в сряда и полицията не беше разполагаем за коментар.

След като се разчу за стрелбата във вторник сутринта, разтревожените родители чакаха с часове пред учебното заведение, до момента в който учителите държаха вратите на класната стая затворени, с цел да защитят учениците си, до момента в който полицейските чиновници претърсват пространствата.

Заподозрян в тази ситуация в последна сметка беше арестуван на към четири километра, до момента в който към момента притежаваше револвер.

Нямаше други обвинени, оповестиха от полицията. Те не идентифицираха хипотетичния стрелец или жертвите, като се изключи че споделиха, че всички те са били 12...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР