Знам, че партията може да се развива напред, но ако

...
Знам, че партията може да се развива напред, но ако
Коментари Харесай

Крум Зарков: Готов съм за лидер на БСП

" Знам, че партията може да се развива напред, само че в случай че продължи по същия метод да работи, ще пада все по-надолу, което е зле за лявото като цяло ", добави още социалистът. Според него би трябвало да се смени тонът на говорене сред съпартийците, а за младите в Българска социалистическа партия не трябва да съществува въпросът: " Ти чий си? ".

" Лявото, солидарното, общественото, битката против несправедливостта младите го имат в себе си, то би трябвало да бъде насърчавано ", безапелационен е Зарков.

Той е уверен, че социалистите не заслужават подобен невисок резултат

" Никоя партия не може да гледа на своите симпатизанти като на благосъстоятелност, те не са отговорни за спада на резултатите ни ", уверен е Крум Зарков.

Той съобщи още, че няма аспирации кщъм министерски постове и с него не е разговаряно по този въпрос, само че е подготвен да оказва помощ по въпросите на промените в правосъдната система.

" В битката с корупцията би трябвало да се спре с делението на наши и ваши, с цел да има резултат. От Българска социалистическа партия сме съперници на обединение на разнообразни институции, които работят по разнообразни проблеми. Трябва да се съсредоточим върху корупцията по високите етажи на властта ", сподели още претендентът за лидерския пост в Българска социалистическа партия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР