Знак на обединения на скърбящото кралско семейство - по този

...
Знак на обединения на скърбящото кралско семейство - по този
Коментари Харесай

Кралското семейство се обедини: Уилям и Кейт се появиха редом до Хари и Меган

Знак на обединявания на скърбящото кралско семейство - по този метод мнозина разтълкуваха първата взаимна поява на престолонаследника на Англия принц Уилям и брат му принц Хари от повече от година

Последният път, в който те бяха видяни един до друг, бе на погребението на дядо им Филип през април 2021.

Говорител на принца на Уелс разгласи, че Уилям е поканил брат си и брачната половинка му Меган да се причислят към него и Кейт. Заедно те излязоха пред Уиндзорския палат, където бяха струпани цветя в респект на умрялата кралица Елизабет II.

Облечени в черно, четиримата отделиха 40 минути, в които разговаряха със събралите се пред портите хора - кралските двойки вървяха настрана един от различен, с цел да могат да поздравят доброжелателите и от двете страни на входа на резиденцията.

Отношенията сред братята се утежниха след сватбата на по-малкия от тях, след което понесоха още по-тежък удар, когато Хари и Меган взеха решение да се откажат от кралския си статут и да заминат за Съединени американски щати.

По-рано принц Уилям отдаде почитта си към кралицата в публично мнение, оповестено от Кенсингтънския замък: " В четвъртък светът загуби извънреден водач, чийто отдаденост към страната, кралството и английската общественост бе безспорна. "

" Много ще се изрече в идващите дни за значение на историческото ѝ ръководство. Аз обаче изгубих баба. И до момента в който оплаквам за загубата, усещам голяма признателност. Имах опцията да се възползваам от мъдростта и увереността ѝ през моето пето десетилетие. "

" Съпругата ми получи 20 години от нейните упътвания и поддръжка. Трите ми деца имаха опцията да прекарат празници с нея и да основат мемоари, които ще пазят цялостен живот. Знаех, че този ден ще пристигна, само че ще отнеме време, преди да осъзная същински, че към този момент я няма в живота ни. Баба ми споделяше, че страданието е цената, която плащаме за любовта. Цялата тази горест, която ще изпитваме през идващите седмици, ще е симптом на обичта, която чувствахме към нашата невероятна кралица. Ще почета паметта ѝ, като поддържам моя татко, краля, по всеки вероятен метод. "

Погребението на кралицата ще бъде на 19 септември, а преди този момент тялото ѝ ще бъде изложена на поклонение за три дни след 13 септември.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР