Знаете си, но да напомним - няма как да пропуснете

...
Знаете си, но да напомним - няма как да пропуснете
Коментари Харесай

Четете в Марица: Изповед за Нери Терзиева от любимия мъж

Знаете си, само че да напомним - няма по какъв начин да пропуснете уикенд броя на " Марица ". Отново подсигурява настоящи вести, остри мнения и безгрижни четива за двата почивни дни.

 

Кой и по какъв начин стопанисва тенис базите в Пловдив

Половината общински кортове се употребяват само за частни бизнес ползи. Според новите условия, сложени от администрацията, концесионерите и наемателите ще би трябвало да пазят с банкова гаранция заложените в договорите вложения.  

 

Аптекарите в Русия и чиповете на Урсула

Актуален и доста проницателен коментар на Красимир Димовски.

 

Франсоа Трюфо ни ожени с Нери Терзиева

Това описа пред „ Марица ” новият „ Почетен жител на Пловдив ” Евгений Тодоров. Той сега дописва книга за починалата си брачна половинка. „ Когато излезе филмът на Франсоа Трюфо „ Американска нощ “, написах огромна критика в „ Отечествен глас “, тъй като филмът доста ми хареса. В това време Нери е студентка на стаж и другарка с Пенка Калинкова. И както по-късно разбирам, бъдещата ми брачна половинка чете моя труд, до момента в който аз съм в прилежащата стая, и пита: „ Пенче, ти познаваш ли този Евгений Тодоров? “. Така се запознахме “.

 

Издателка написа неповторима детска книга и сътвори парадайс за 100 хиляди пчели

Млад художник изписва кошери все едно са Боянски църкви. Историята е разказана за първи път в „ Марица ”

 

Пица, дюнер и кебапче - любовта на майните

 

Години наред формулата „ бързо, елементарно, вкусно “ е желана от пловдивчани. Динамиката на всекидневието мина на последваща скорост, което докара до взрив на обектите за експресно подготвяне и още по-експресно изразходване.

 

Забавляват пловдивчани с атрактивен воден слалом по Марица

Първото съревнование по воден слалом в Пловдив от близо 20 години насам ще събере участници от цялата страна под моста на Адата ​днес от 13 часа. Атрактивната конкуренция се провежда от Воден клуб Пловдив под наслов „ Да възродим водния слалом в бърза вода в България “.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР