Знаете ли защо тежат толкова много дамските чанти? Защото често

...
Знаете ли защо тежат толкова много дамските чанти? Защото често
Коментари Харесай

Портмонето – душата на дамската чанта

Знаете ли за какво тежат толкоз доста дамските чанти? Защото постоянно портмонетата в тях са огромни съвсем колкото самата чанта.

Портмонето не е просто място за пари. Портмонето е мястото за спомените, бележките, картите с пари, картите за понижения (заради които харчим пари), за цветенцето, харизано от детето предишното лято…

Портмонето, в случай че е задоволително огромно, може да е дом на счупената обица, която по този начин и не занесохте на корекция, на хубавото късметче, което желаете да си припомняте в тъжните дни, портмонето е душата на дамската чанта. И на дамата, която го носи.

Затова с такава грижа, обич и внимание подхождаме към избора на портмоне. Защото то не е какво да е или пък ей по този начин, за апропо.

 портмоне Thinkstock

То е фешън аксесоар и улеснение, страж и събирач, портмонето е всичко.

А в този момент би трябвало да е още нещо – телохранител на банковите ни карти.

С навлизането на технологиите за безконтактни карти, се появи и нова заплаха – някой да прочете от разстояние данните на картата ви както си седи в джоба ви.

Обикновено се случва на летища, в супермаркети или в мол – на място, на което са струпани доста хора.

Разбира се, заплахата е по-скоро дребна, в сравнение с сериозна, само че е задоволително да стане един път, с цел да ви се скапе настроението и да прекарате седмици в банковия клон.

 портмоне Thinkstock

Затова, идващия път, когато избирате портмоне, дано да е с RFID отбрана (ер еф ай ди, в случай че се чудите по какъв начин тъкмо да го произнесете).

Без да навлизаме надълбоко в технологията и методите, по които се вършат тези защитни екрани, единствено ще кажем, че портмонетата с такава отбрана пазят от кражба на данни, на пари и на достъп до охраняеми зони, за които имате карта.

Няколко красиви портмонета сме събрали в нашата изложба, тъй като идва нов сезон и е време да възобновим и портмонетата си >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР